11 mai 2016 Comentarii 0

Steaua lui Gigi. Becali poate folosi numele actual al echipei roș-albastre

Steaua lui Gigi. Becali poate folosi numele actual al echipei roș-albastre

Fotbal Club „Steaua” Bucureşti, finanţat de omul de afaceri George Becali, îşi poate păstra numele, a decis, miercuri,Tribunalul Bucureşti, hotărârea nefiind definitivă.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis că finanţatorul echipei Steaua poate păstra numele clubului, Fotbal Club „Steaua” Bucureşti, hotărârea nefiind însă definitivă.

Clubulul Sportiv al Armatei l-a dat din nou în judecată pe omul de afaceri George Becali pentru că noul nume al clubului cuprinde marca Steaua, deşi instanţele au decis, definitiv, ca acesta aparţine Armatei.

În anul 2015, FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulată marca.

ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

FC Steaua a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv, notează Mediafax.

Post-ul Steaua lui Gigi. Becali poate folosi numele actual al echipei roș-albastre apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Steaua lui Gigi. Becali poate folosi numele actual al echipei roș-albastre

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Reghecampf: ”Dacă Gebhart a avut nevoie de un masaj, fie el și erotic, e treaba lui! Pentru mine e important cum se va antrena de acum încolo”

Reghecampf: ”Dacă Gebhart a avut nevoie de un masaj, fie el și erotic, e treaba lui! Pentru mine e important cum se va antrena de acum încolo” – Laurențiu Reghecampf, …]

Sport 0 Comentarii

Madrid pentru Sorana. Cîrstea a primit un wild card pentru turneul din capitala Spaniei

Madrid pentru Sorana. Cîrstea a primit un wild card pentru turneul din capitala Spaniei – Sorana Cîrstea (26 ani), numărul 131 WTA, a primit un wild card din partea organizatorilor …]

Sport 0 Comentarii

Adolescentă de 15 ani, bătută cu ciocanul şi tăiată de iubit, după ce a vrut să se despartă de el

Adolescentă de 15 ani, bătută cu ciocanul şi tăiată de iubit, după ce a vrut să se despartă de el – O adolescentă de 15 ani din Braşov a trecut …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*