Stela Popescu, în stare de şoc după ce a aflat de moartea lui Mircea Albulescu! „Ne-am văzut în urmă cu doar câteva zile”
8 aprilie 2016 Comentarii 0

Stela Popescu, în stare de şoc după ce a aflat de moartea lui Mircea Albulescu! „Ne-am văzut în urmă cu doar câteva zile”

Stela Popescu, în stare de şoc după ce a aflat de moartea lui Mircea Albulescu! „Ne-am văzut în urmă cu doar câteva zile”

Mircea Albulescu a murit în această dimineaţă, la vârsta de 81 de ani, având grave probleme cu inima. Actorul se afla internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Stela Popescu este una dintre colegele de scenă ale maestrului. Actriţa este profund marcată de veste.

„Vai de mine. Mircea a murit? Mircea Albulescu? Îngrozitor! Mi-aţi dat o veste îngrozitoare. A fost la noi la spectacol în urmă cu câteva zile. Nici nu mă aşteptam. Pleacă pe rând crema artiştilor. Nu era un depresiv, un om care să se plângă. Avea un diabet, dar asta nu l-a oprit să joace. Ultima oară când l-am văzut era cel mai bun dintre toţi. Era un foarte bun actor”, a declarat Stela Popescu la Antena Stars.

Ion_Dichiseanu_3_01.jpg

Ion Dichiseanu este devastat de vestea morţii lui Mircea Albulescu .”Vestea este cutremurătoare, un om care demonstrat toată cariera lui un comportament deosebit. Am jucat cu el, cu bucurie, în filme. La lucru se cunoaşte caracterul unui om. Am întalnit studenţi care vorbesc frumos despre el, studenţi cărora le-a predat. O delicateţe, o nobleţe sufletească. Nu îmi vine a crede. S-a mai stins o stea a cinematografiei, a teatrului. Este incredibil. Nu m-am dezmeticit încă. Vestea este cu adevărat cutremuratoare. Dumnezeu să îl odihnească!”, a declarat Ion Dichiseanu la Antena 3.

Tamara Buciuceanu  a fost una dintre prietenele actorului Mircea Albulescu, iar moartea acestuia a venit ca un trăznet. „Îmi pare şi mie rău. A murit un om cu har, un profesionit, rămâne în amintirea mea, emoţia este foarte mare. Nu-mi place să vorbesc prea mult. Să aibă odihna uşoară, sus în cer. Dispar atâţia oameni de valoare.”, a declarat actriţa pentru Antena Stars.

Post-ul Stela Popescu, în stare de şoc după ce a aflat de moartea lui Mircea Albulescu! „Ne-am văzut în urmă cu doar câteva zile” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Stela Popescu, în stare de şoc după ce a aflat de moartea lui Mircea Albulescu! „Ne-am văzut în urmă cu doar câteva zile”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dunărea Călărași învinge la Clinceni. Cezar Lungu, prea bun, prea ca la țară!

Dunărea Călărași învinge la Clinceni. Cezar Lungu, prea bun, prea ca la țară! – Dunărea Călărași și-a revenit foarte repede după înfrângerea cu Rapid și a reușit să obțină o …]

Sport 0 Comentarii

Tupeul fără margini al unui moldovean. A furat pavelele din centrul oraşului, sub ochii trecătorilor | VIDEO

Tupeul fără margini al unui moldovean. A furat pavelele din centrul oraşului, sub ochii trecătorilor | VIDEO – Un moldovean din Chişinău s-a gândit să facă o mică economie şi …]

Sport 0 Comentarii

Nu e Serena, e sora mai mare! Venus Williams a învins-o pe Carla Suarez ^şi ar putea să o întâlnească pe Simona Halep în ”sferturi”. Românca o întâlnește pe ”multinaționala” Johanna Konta miercuri, de la 13.30

Nu e Serena, e sora mai mare! Venus Williams a învins-o pe Carla Suarez ^şi ar putea să o întâlnească pe Simona Halep în ”sferturi”. Românca o întâlnește pe ”multinaționala” …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*