7 mai 2016 Comentarii 0

Steliștii și-au exprimat omagiul la stadionul Dinamo. Moment de reculegere la antrenamentul Cordobei

Steliștii și-au exprimat omagiul la stadionul Dinamo. Moment de reculegere la antrenamentul Cordobei

Jucătorii Stelei au fost sâmbătă la stadionul Dinamo, unde și-au exprimat omagiul pentru dispariția lui Patrick Ekeng (1990-2016).

Jucătorii fostei echipe a lui Ekeng, Cordoba (Spania), la care joacă acum Florin Andone, au întrerupt antrenamentul de sâmbătă pentru a ține un moment de reculegere în memoria camerunezului.

 

Post-ul Steliștii și-au exprimat omagiul la stadionul Dinamo. Moment de reculegere la antrenamentul Cordobei apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Steliștii și-au exprimat omagiul la stadionul Dinamo. Moment de reculegere la antrenamentul Cordobei

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Prinţul kickboxingului, olandezul Rico Verhoeven, intră în cuşcă la RXF 20 / GALERIE FOTO

Prinţul kickboxingului, olandezul Rico Verhoeven, intră în cuşcă la RXF 20 / GALERIE FOTO – Cel mai valoros kickboxer din lume, olandezul Rico Verhoeven, a decis să facă pasul către …]

Sport 0 Comentarii

Un fost star Disney este acuzat că a jefuit o bancă

Un fost star Disney este acuzat că a jefuit o bancă – Un fost star Disney a fost arestat în Canada, fiind acuzat că a jefuit o bancă. Jaful a …]

Sport 0 Comentarii

Fostul fotbalist Adam Johnson, găsit vinovat că a întreținut raporturi sexuale cu o minoră, a pățit-o la dușuri, în pușcărie!

Fostul fotbalist Adam Johnson, găsit vinovat că a întreținut raporturi sexuale cu o minoră, a pățit-o la dușuri, în pușcărie! – Fostul internațional englez Adam Johnson, găsit vinovat pentru faptul că …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*