11 aprilie 2016 Comentarii 0

Student de culoare din Cluj, bătut cu lopata de iubita româncă: „N-am lovit-o, pentru că religia nu-mi permite”

Student de culoare din Cluj, bătut cu lopata de iubita româncă: „N-am lovit-o, pentru că religia nu-mi permite”

Suedezul, student în Cluj, a avut o relaţie timp de câteva luni cu o bistriţeancă, dar weekendul trecut s-a hotărât să-i spună tinerei că vrea să se despartă de ea. Furioasă peste măsură, iubita l-a luat la bătaie cu lopata, iar mai apoi i-a zgâriat toată maşina cu cheia.

Ajuns la spital pentru a-şi lua certificat medico-legal, tânărul de 26 de ani a povestit cum s-a întâmplat totul.

Autoarea este fosta mea iubită, Maria, care n-a înţeles în ruptul capului că între noi nu mai poate fi nimic de-acum încolo. Asta se petrecea la începutul weekend-ului trecut, în apartamentul închiriat de mine în centrul Clujului. E o bistriţeancă încăpăţânată, de aceeaşi vârstă cu mine şi în momentul în care i-am zis că trebuie să ne despărţim n-a acceptat acest lucru în ruptul capului. Apoi, furioasă, a luat o lopată pe care o aveam acasă şi a început să mă lovească cu ea. M-am tot apărat cu mâinile, apoi, după ce i-am luat-o m-a zgâriat cu unghiile, dar n-am lovit-o, pentru că religia nu-mi permite să dau într-o femeie. Apoi a plecat, trântind uşa”, a spus el, potrivit gazetadebistrita.ro.

Tânărul, care a primit două zile de îngrijiri medicale, a depus o plângere la poliţie, pentru loviri, alte violenţe şi distrugere, iar oamenii legii fac acum cercetări în acest caz.

Post-ul Student de culoare din Cluj, bătut cu lopata de iubita româncă: „N-am lovit-o, pentru că religia nu-mi permite” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Student de culoare din Cluj, bătut cu lopata de iubita româncă: „N-am lovit-o, pentru că religia nu-mi permite”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Norvegianul Daniel Hestad, cel mai vârstnic marcator din istoria Europa League / VIDEO

Norvegianul Daniel Hestad, cel mai vârstnic marcator din istoria Europa League / VIDEO – Daniel Berg Hestad, căpitanul campioanei Norvegiei, Molde FK, a devenit, la 40 de ani și 99 …]

Sport 0 Comentarii

Sala Sporturilor din Bacău închisă de ISU, derby-ul Știința – CSM Târgoviște se joacă la Piatra Neamț! Rezultate

Sala Sporturilor din Bacău închisă de ISU, derby-ul Știința – CSM Târgoviște se joacă la Piatra Neamț! Rezultate – Lovitură dură pentru trei dintre echipele moldovene de volei din prima …]

Cătălina Ponor, în brațele altui bărbat după ce s-a despărțit Tommy Ramos | FOTO INCENDIAR

Cătălina Ponor, în brațele altui bărbat după ce s-a despărțit Tommy Ramos | FOTO INCENDIAR – Cătălina Ponor a trăit două momente cumplite în ultima vreme. Mai întâi s-a despărțit …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*