7 aprilie 2016 Comentarii 0

SUA anunță că au ucis militanți Al-Qaida, în urma unor atacuria aeriene în Siria

SUA anunță că au ucis militanți Al-Qaida, în urma unor atacuria aeriene în Siria

Forțele americane au efectuat noi raiduri aeriene în nord-vestul Siria, ce au vizat militanți AL-Qaida, după succesul dobândit duminică când l-au lichidat pe purtătorului de cuvânt al aripii siriene a rețelei teroriste, Abu Firas al-Suri, considerat a fi unul dintre liderii organizației islamiste.

„Pot să confirm că SUA au lovit un vehicul, ucigând mai mulți militanți ai Al-Qaida. Rezultatele acestei lovituri sunt încă în curs de evaluare”, a indicat un purtător de cuvânt, Matthew Allen. Potrivit The Washington Post, ultimele atacuri au avut loc marți seară în nord-vestul Siriei.
Pentagonul a anunțat recent că forțele americane au bombardat deja duminică, în provincia Idlib (nord-vestul Siriei), o tabără de antrenament a Frontului Al-Nosra, aripa siriană a Al-Qaida, ucigându-l pe purtătorul de cuvânt al grupării, Abu Firas al-Souri.
Acțiunile armatei americane contra Frontului Al-Nosra nu au fost numeroase de la începutul campaniei internaționale conduse de SUA în Siria și care vizează mai ales pozițiile grupării jihadiste Stat Islamic.

 

<iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/aUwoJNbbsC8″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Post-ul SUA anunță că au ucis militanți Al-Qaida, în urma unor atacuria aeriene în Siria apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – SUA anunță că au ucis militanți Al-Qaida, în urma unor atacuria aeriene în Siria

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Guardiola va fi la Manchester City cel mai bine plătit antrenor din lume

Guardiola va fi la Manchester City cel mai bine plătit antrenor din lume – Tehnicianul Josep Guardiola, care nu şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen, va deveni la Manchester City …]

Sport 0 Comentarii

Dat afară de Steaua, a semnat cu FC Clinceni, din liga secundă

Dat afară de Steaua, a semnat cu FC Clinceni, din liga secundă – Dat afară de Steaua, Gabi Matei (25 de ani), despre care Mihai Stoica, fostul manager general al …]

Sport 0 Comentarii

S-a mai stins un fotbalist. ”A fost un portar de mare talent”. A jucat la Jiul și la UTA

S-a mai stins un fotbalist. ”A fost un portar de mare talent”. A jucat la Jiul și la UTA – Fost goalkeeper de Divizia A, Mugurel-Corneliu Marincan, alintat de cei …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*