SUA, Elveția și Spania au trimis în Ecuador echipe de experţi în gestionarea dezastrelor
19 aprilie 2016 Comentarii 0

SUA, Elveția și Spania au trimis în Ecuador echipe de experţi în gestionarea dezastrelor

SUA, Elveția și Spania au trimis în Ecuador echipe de experţi în gestionarea dezastrelor

Cutremurul violent care a zguduit Ecuadorul sâmbătă seara s-a soldat cu 413 morţi, arată un nou bilanţ anunţat de autorităţi, marți si cu peste 2.500 de răniți, aceasta fiind cea mai mare tragedie care a lovit țara, în ultimii 70 de ani.

Preşedintele Rafael Correa a vorbit, în oraşul Portoviejo, unul dintre cele mai afectate de cutremur, că unele zone au fost distruse în întregime, iar costurile reconstrucției se ridică la miliarde de dolari, seismul având un impact potenţial uriaş asupra economiei.

RESCUE WORKS IN MANTA AFTER EARTHQUAKE'S AFTERSHOCK
Guvernul a mobilizat peste de 13.000 de membri ai forţelor de securitate în zonele afectate. Aproape 400 de salvatori au venit în Ecuador din diverse state latino-americane, alături de 83 de specialişti din Elveţia şi Spania. Şi Statele Unite au anunţat că vor trimite o echipă de experţi în gestionarea dezastrelor.

Fotografii: EPA

Post-ul SUA, Elveția și Spania au trimis în Ecuador echipe de experţi în gestionarea dezastrelor apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – SUA, Elveția și Spania au trimis în Ecuador echipe de experţi în gestionarea dezastrelor

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Lucie Safarova s-a înclinat în fața Andreei Mitu: ”Nu mi-a dat șanse”!

Lucie Safarova s-a înclinat în fața Andreei Mitu: ”Nu mi-a dat șanse”! – După marele succes obținut în fața numărul 7 WTA, Lucie Safarova, în primul tur al turneului de …]

Sport 0 Comentarii

Costel Gâlcă, antrenorul lui Espanyol: ”Am fost puternici la Gijon”

Costel Gâlcă, antrenorul lui Espanyol: ”Am fost puternici la Gijon” – Espanyol Barcelona, antrenată de Constantin Gâlcă, a învins cu 4-2 în deplasarea de la Sporting Gijon, în etapa a …]

Sport 0 Comentarii

,,Fata din curcubeu”, ultimul spectacol după 100 de reprezentaţii!

,,Fata din curcubeu”, ultimul spectacol după 100 de reprezentaţii! – Spectacolul „Fata din curcubeu” împlineşte 100 de spectacole, şi încheie astfel seria de reprezentaţii ale acestui recital scenic la TNB, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*