2 mai 2016 Comentarii 0

Șumi, ironic: ”Îi mulțumesc președintelui de la Chiajna că m-a concediat și mi-a dat șansa să câștig titlul”

Șumi, ironic: ”Îi mulțumesc președintelui de la Chiajna că m-a concediat și mi-a dat șansa să câștig titlul”

Marius Șumudică, antrenorul campioanei, a vorbit, la Dolce Sport, după ce a petrecut alături de jucătorii Astrei câștigarea titlului.

”A fost un an extraordinar de greu. Am fost în situația de a vinde cel mai bun jucător, pe Budescu, dar am reușit să ajungem la această performanță. Nici acum nu realizez ce se întâmpla. Să câștigi titlul în ziua de Paști, numai Dumnezeu îți poate da asta. Unii n-au aceasta șansă în toata cariera, să câștige titlul. Asta nu se compară cu nici un alt trofeu, Cupa sau Supercupa.

Noi am fost la un pas de insolvență, am avut tot timpul restanțe de două-trei luni.

Noi pregătisem foarte bine meciul cu Dinamo, nu știam ce face Steaua cu Pandurii. Dar am avut șansa să ne bucurăm mai devreme. Eu consider că Astra a caștigat două titluri de campioană, cel regular și play-off-ul. Sistemul acesta le-a dat șansa și altor echipe să fie și mai aproape de noi.

Cifrele spun totul: cele mai multe victorii, cele mai multe goluri marcate, cele mai multe goluri la faze fixe. Am dominat campionatul cap-coadă”, a declarat Șumudică, la Dolce Sport.

„Îi mulțumesc președintelui Tănase, de la Chiajna că a reușit să mă concedieze și mi-a dat șansa să câștig titlul cu Astra. Am luat de acolo și 5-6 jucători, care au câștigat acum campionatul. În momentul în care l-am adus pe Boudjemaa, nu m-a deranjat că pleacă Enache. El a vrut foarte mult la FCSB, că vrea să câștige titlul, așa că l-am lăsat!

Transferul lui Budescu ne-a adus și plusuri, și minusuri. Am reușit să ne plătim taxele și impozitele. La minusuri, am pierdut cel mai bun jucător. Unul de pasă decisivă, care poate face diferența prin execuții. Dar plecarea lui i-a responsabilizat și mai mult pe ceilalți jucători”, a mai spus Șumudică.

Post-ul Șumi, ironic: ”Îi mulțumesc președintelui de la Chiajna că m-a concediat și mi-a dat șansa să câștig titlul” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Șumi, ironic: ”Îi mulțumesc președintelui de la Chiajna că m-a concediat și mi-a dat șansa să câștig titlul”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Petre Grigoraș e noul antrenor al celor de la ACS Poli Timișoara

Petre Grigoraș e noul antrenor al celor de la ACS Poli Timișoara – Antrenorul Petre Grigoraș a ajuns la o înțelegere cu oficialii clubului ACS Poli Timișoara pentru a prelua …]

Sport 0 Comentarii

O fostă mare handbalistă, despre succesul istoric al României cu Norvegia, de la Cluj-Napoca: ”Publicul le-a purtat pe fete spre victorie!”

O fostă mare handbalistă, despre succesul istoric al României cu Norvegia, de la Cluj-Napoca: ”Publicul le-a purtat pe fete spre victorie!” – România a obținut o victorie istorică la Cluj-Napoca, …]

Ai un șef stresant. Ce-i de făcut?

Ai un șef stresant. Ce-i de făcut? – Poate că nimeni nu scapă în decursul unei vieți de întâlnirea cu un șef isteric, orgolios, incompetent sau mai știu eu cum. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*