4 aprilie 2016 Comentarii 0

Șumudică a avut dreptate: Colțescu arbitrează Astra – Pandurii? Dar de unde a știut antrenorul?

Șumudică a avut dreptate: Colțescu arbitrează Astra – Pandurii? Dar de unde a știut antrenorul?

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a strigat în gura mare că are informații că meciul de mâine Astra – Pandurii va fi arbitrat de Sebastian Colțescu. Tehnicianul giurgiuvenilor a avut dreptate: „fluierașul” craiovean a fost delegat la ultimul meci din etapa a 5-a a play-off-ului din Liga 1.

”Am informații că la meciul de marți va veni o brigadă destul de dubioasă, la meciul cu Pandurii… O să vedeți ce surpriză veți avea la meciul de la Giurgiu. Va fi delegat domnul Sebastian Colțescu. Nu e normal ca CCA să facă acest lucru la acest meci. Știți foarte bine ce presiune s-a pus pe acest arbitru. Cred că n-ar fi bine ca la acest meci să fie delegat acest arbitru. Până acum nu ni l-a mai dat pe Colțescu, și-l dă acum, cu Pandurii”, a spus Șumudică la Digi Sport.

Șumudică nu-l voia pe Colțescu ca nu cumva acesta să nu-i pedepsească „în compensație” pe giurgiuveni. Cel mai mare scandal al sezonului regular a fost la meciul Astra – Steaua 2-0, când Colțescu le-a anulat eronat oaspeților trei goluri. Steliștii au luat foc și au cerut scoaterea lui Colțescu din arbitraj. Șumudică se teme ca acum acesta să nu fluiere invers.

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat oficial azi că meciul Astra – Pandurii va fi condus de brigada: S. Colțescu – R. Ghinguleac, D. Mitruți. Șumudică a avut dreptate, dar există o dilemă: de unde știa antrenorul giurgiuvenilor de această delegare din moment ce nu se anunțase nimic oficial?

Post-ul Șumudică a avut dreptate: Colțescu arbitrează Astra – Pandurii? Dar de unde a știut antrenorul? apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Șumudică a avut dreptate: Colțescu arbitrează Astra – Pandurii? Dar de unde a știut antrenorul?

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga 1, etapa a 10-a, play-out. Fotbalul revine la viață. FC Voluntari – CSMS Iaşi 0-0. Echipele de start / LIVE

Liga 1, etapa a 10-a, play-out. Fotbalul revine la viață. FC Voluntari – CSMS Iaşi 0-0. Echipele de start / LIVE – Liga 1 FC Voluntari – CSMS Iaşi 0-0 / …]

Senzațional: Ronnie O′Sullivan vrea să-și cumpere o casă în România!

Senzațional: Ronnie O′Sullivan vrea să-și cumpere o casă în România! – Cele două zile Snooker Titans Trophy au oferit publicului iubitor de snooker șansa de a se bucura live de …]

Sport 0 Comentarii

Forțele de securitate au tras cu gaze lacrimogene asupra demonstranților din Cairo

Forțele de securitate au tras cu gaze lacrimogene asupra demonstranților din Cairo – Forțele de securitate egiptene au tras ieri cu gaze lacrimogene asupra protestatarilor de la Cairo, într-o tentativă de a a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*