4 aprilie 2016 Comentarii 0

Șumudică a avut dreptate: Colțescu arbitrează Astra – Pandurii? Dar de unde a știut antrenorul?

Șumudică a avut dreptate: Colțescu arbitrează Astra – Pandurii? Dar de unde a știut antrenorul?

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a strigat în gura mare că are informații că meciul de mâine Astra – Pandurii va fi arbitrat de Sebastian Colțescu. Tehnicianul giurgiuvenilor a avut dreptate: „fluierașul” craiovean a fost delegat la ultimul meci din etapa a 5-a a play-off-ului din Liga 1.

”Am informații că la meciul de marți va veni o brigadă destul de dubioasă, la meciul cu Pandurii… O să vedeți ce surpriză veți avea la meciul de la Giurgiu. Va fi delegat domnul Sebastian Colțescu. Nu e normal ca CCA să facă acest lucru la acest meci. Știți foarte bine ce presiune s-a pus pe acest arbitru. Cred că n-ar fi bine ca la acest meci să fie delegat acest arbitru. Până acum nu ni l-a mai dat pe Colțescu, și-l dă acum, cu Pandurii”, a spus Șumudică la Digi Sport.

Șumudică nu-l voia pe Colțescu ca nu cumva acesta să nu-i pedepsească „în compensație” pe giurgiuveni. Cel mai mare scandal al sezonului regular a fost la meciul Astra – Steaua 2-0, când Colțescu le-a anulat eronat oaspeților trei goluri. Steliștii au luat foc și au cerut scoaterea lui Colțescu din arbitraj. Șumudică se teme ca acum acesta să nu fluiere invers.

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat oficial azi că meciul Astra – Pandurii va fi condus de brigada: S. Colțescu – R. Ghinguleac, D. Mitruți. Șumudică a avut dreptate, dar există o dilemă: de unde știa antrenorul giurgiuvenilor de această delegare din moment ce nu se anunțase nimic oficial?

Post-ul Șumudică a avut dreptate: Colțescu arbitrează Astra – Pandurii? Dar de unde a știut antrenorul? apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Șumudică a avut dreptate: Colțescu arbitrează Astra – Pandurii? Dar de unde a știut antrenorul?

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Derby de România. Totul despre marele meci Steaua – Dinamo (ora 20:30, Digi Sport, Dolce Sport, Look+)

Derby de România. Totul despre marele meci Steaua – Dinamo (ora 20:30, Digi Sport, Dolce Sport, Look+) – ACTUALIZARE. Deşi se părea că Eric Bicfalvi va reveni ca titular pentru …]

Sport 0 Comentarii

Naționala României a pierdut, la Viena, derby-ul cu Austria

Naționala României a pierdut, la Viena, derby-ul cu Austria – România a început nefericit meciurile din grupa de calificare pentru play-off-ul Campionatului Mondial din Franța 2017. ”Tricolorii” au pierdut la Viena, contra …]

Sport 0 Comentarii

Aşa arată avionul de luptă invizibil japonez!

Aşa arată avionul de luptă invizibil japonez! – Avionul invizibil japonez ”X-2 Shinshin” a decolat astăzi pentru prima oară oficial.  Aparatul face parte din proiectul ATD-X şi a fost anunţat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*