9 mai 2016 Comentarii 0

Şumudică nu ştie încotro s-o ia: „Nu ştiu ce voi face. La trei zile de la activarea interdicţiei jucăm în Liga Campionilor”

Şumudică nu ştie încotro s-o ia: „Nu ştiu ce voi face. La trei zile de la activarea interdicţiei jucăm în Liga Campionilor”

Antrenorul echipei campioane a României, Marius Ninel Şumudică (45 de ani) a primit interdicţie de a sta lângă echipă timp de două luni, începând cu prima etapă a sezonului viitor din Liga 1.

Decizia a fost luată, luni, de către Comisia Juridică din cadrul FRF, după ce antrenorul a fost prins că avea cont la pariuri și că a pariat și pe meciuri de fotbal. Decizia a fost luată în baza articolului 38 din Regulamentul Disciplinar, care spune că o astfel de pedeapsă nu se poate executa pe timpul pauzei competiționale, deși Șumudică a dat de înțeles în mai multe rânduri că ar vrea să facă pedeapsa pe timpul vacanței.

Această situaţie l-a pus în încurcătură pe Şumudică, acesta anunţând anterior că, într-un astfel de caz, el va părăsi gruparea din Giurgiu. Luni, însă, tehnicianul s-a arătat mai rezervat în declaraţii.

„Sincer, nu ştiu ce să zic. Nu vreau să vorbesc prea multe acum, să se termine campionatul şi apoi voi vedea. E greu, după prima etapă, la trei zile de la activarea interdicţiei jucăm în Liga Campionilor! Vom vedea ce va fi”, s-a mărginit să spună, la Dolce Sport, Marius Şumudică.

Antrenorul giurgiuvenilor a fost suspendat, într-o primă fază, pentru șase luni și a fost amendat cu 100.000 de lei. Suspendarea sa a fost însă redusă la o treime (două luni) și, în mod inexplicabil, a fost amânată.

Post-ul Şumudică nu ştie încotro s-o ia: „Nu ştiu ce voi face. La trei zile de la activarea interdicţiei jucăm în Liga Campionilor” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Şumudică nu ştie încotro s-o ia: „Nu ştiu ce voi face. La trei zile de la activarea interdicţiei jucăm în Liga Campionilor”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Edi Iordănescu pune presiune pe Steaua: „Vom încerca să scoatem un rezultat pozitiv la Bucureşti”

Edi Iordănescu pune presiune pe Steaua: „Vom încerca să scoatem un rezultat pozitiv la Bucureşti” – Pandurii Târgu Jiu a remizat, scor 0-0, la Drobeta Turnu Severin, cu Dinamo, şi …]

Sport 0 Comentarii

Lora a vorbit pentru prima dată depre părinţii iubitului ei! „Mi-au mărturisit sincer şi emoţionaţi”

Lora a vorbit pentru prima dată depre părinţii iubitului ei! „Mi-au mărturisit sincer şi emoţionaţi” – După o perioadă în care a fost extrem de discretă cu viaţa personală, Lora …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*