25 aprilie 2016 Comentarii 0

Șumudică și-a găsit nașul: ”Are umorul trotuarului de calitate! Nu degeaba îl cheamă Ninel”

Șumudică și-a găsit nașul: ”Are umorul trotuarului de calitate! Nu degeaba îl cheamă Ninel”

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, este un tehnician coleric, iute la mânie și la vorbă mai ceva ca o țață. Există însă și alți „spirituali” în fotbalul românesc care printre diverse laude l-au mai și ironizat. Asta a făcut azi Cornel Dinu, simbolul celor de la Dinamo.

„Așa cum e expresia „italiano vero”, Șumudică este un român „vero” (n.r. adevărat). Îmbină foarte bine umorul fantastic și spiritul românesc. Are acest spirit de a trata cu umor fazele. Replicile sale sunt foarte bune.

Nu știu de unde are acest umor, îl are nu doar pentru că s-a născut în centrul Bucureștiului, în Piața Romanâ, așa cum zice el. Are umorul trotuarului de bună calitate. Nu degeaba îl cheamă Ninel.

Pe el în mai cheamă și Marius, un nume latin. Așa se numea unchiul lui Cezar, generalul care s-a bătut de la egal la egal cu sălbaticii germani.

În acest sezon și-a așezat foarte bine echipa, iar Astra a dominat campionatul fizic și tactic. Trebuie să ne scoatem pălăria în fața lui. Astra are un adevărat comandant. În disputele verbale a avut câștig de cauză și foarte mult bun simț”, a declarat Cornel Dinu la Dolce Sport.

„Când te iei de Șumudică, deja ai pierdut. El știe mereu ce îți trece prin cap, dar tu nu știi ce-i trece lui prin cap. Așa a fost el mereu. Îl știu de 30 de ani și mereu a avut această caterincă. Dar după acest titlu devine și un antrenor de luat în seamă”, a completat Basarab Panduru.

Post-ul Șumudică și-a găsit nașul: ”Are umorul trotuarului de calitate! Nu degeaba îl cheamă Ninel” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Șumudică și-a găsit nașul: ”Are umorul trotuarului de calitate! Nu degeaba îl cheamă Ninel”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

14 români, condamnaţi în Franţa pentru furt de cabluri telefonice. Valoarea prejudiciului e uriaşă

14 români, condamnaţi în Franţa pentru furt de cabluri telefonice. Valoarea prejudiciului e uriaşă – 14 români şi un francez au fost condamnaţi, în Franţa, pentru furt de cabluri telefonice. …]

Sport 0 Comentarii

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, l-a primit pe Moș Crăciun în Las Vegas. Anamaria sărbătorită de ziua ei de naștere / GALERIE FOTO&VIDEO

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, l-a primit pe Moș Crăciun în Las Vegas. Anamaria sărbătorită de ziua ei de naștere / GALERIE FOTO&VIDEO – Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, petrece Sărbătorile de …]

Sport 0 Comentarii

Bancul de miercuri. Alinuţa vrea să se mute din bloc

Bancul de miercuri. Alinuţa vrea să se mute din bloc – Alinuța vine zâmbind la mama ei și îi spune: – Tu mamă, mă gândeam să ne mutăm din acest …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*