Supriză pentru fani. O fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu e gravidă
17 aprilie 2016 Comentarii 0

Supriză pentru fani. O fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu e gravidă

Supriză pentru fani. O fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu e gravidă

Deşi nu vrea să vorbească deloc despre faptul că va avea un copil, imaginile postate recent, pe Facebook, de către Ionela spun totul. Tânăra şi soţul ei, şi el fost concurent, au vizitat azi meleagurile natale, ocazie cu care şi-au făcut mai multe fotografii, în natură.

ionela1

În câteva dintre imagini, se poate că Ionela este însărcinată, fapt ce i-a luat prin surprindere susţinătorii, care s-au grăbit să o felicite şi care i-au urat „Sarcină uşoară”.

Ionela şi Teodor s-au cunoscut în sezonul trecut al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” şi s-au căsătorit în finala show-ului, în luna august.

13006558_938886436224019_7805817373265543845_n

Post-ul Supriză pentru fani. O fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu e gravidă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Supriză pentru fani. O fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu e gravidă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

ATA Racing Show, pe 6 și 7 noiembrie, la Crevedia, la Academia Titi Aur. Toate detaliile sunt AICI

ATA Racing Show, pe 6 și 7 noiembrie, la Crevedia, la Academia Titi Aur. Toate detaliile sunt AICI – Pe 6 și 7 noiembrie se desfășoară la Academia Titi Aur, …]

Sport 0 Comentarii

SĂRBĂTORI RELIGIOASE: Ce Sfinţi sunt pomeniţi sâmbătă, 16 aprilie

SĂRBĂTORI RELIGIOASE: Ce Sfinţi sunt pomeniţi sâmbătă, 16 aprilie – Sfintele Mucenițe fecioare Agapia, Irina și Hionia sunt pomenite în calendarul creștin ortodox la 16 aprilie. Cele trei Sfinte Muceniţe …]

Sport 0 Comentarii

Lista candidaţilor la Balonul de Aur 2015: doi mari favoriţi şi 57 de outsideri

Lista candidaţilor la Balonul de Aur 2015: doi mari favoriţi şi 57 de outsideri – Gazzetta dello Sport (Italia) şi Mundo Deportivo (Spania) au publicat astăzi lista celor 59 de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*