Surpriză la „Ferma vedetelor”. Cine a venit în vizită. Nu se aștepta nimeni să o vadă tocmai pe ea
9 mai 2016 Comentarii 0

Surpriză la „Ferma vedetelor”. Cine a venit în vizită. Nu se aștepta nimeni să o vadă tocmai pe ea

Surpriză la „Ferma vedetelor”. Cine a venit în vizită. Nu se aștepta nimeni să o vadă tocmai pe ea

Și săptămâna aceasta, „Ferma vedetelor” a debutat cu o surpriză de proporții, din partea lui Nea Rață. Concurenții au primit vizita specială a Ralucăi Bădulescu, care va sta alături de ceilalți, timp de patru zile pentru a experimenta viața la țară.

Nefiind obișnuită cu noul stil, vedeta a întâmpinat dificultăți în a executa atribuțiile care i-au fost date, însă si-a dorit să învețe și a încercat să-și facă treaba cât mai bine.

elena-lasconi-este-noul-fermier-al-saptamanii-de-ce-surpriza-au-avut-parte-concurentii_1

Roxana Nemeș, concurenta eliminată la duelul de săptămâna trecută, le-a scris câteva rânduri concurenților si a dezvaluit cine este Fermierul acestei săptămâni, rolul revenindu-i din nou Elenei Lasconi.

Post-ul Surpriză la „Ferma vedetelor”. Cine a venit în vizită. Nu se aștepta nimeni să o vadă tocmai pe ea apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Surpriză la „Ferma vedetelor”. Cine a venit în vizită. Nu se aștepta nimeni să o vadă tocmai pe ea

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Remiză între românii din Bulgaria. Egal și în derby-ul românilor din Grecia

Remiză între românii din Bulgaria. Egal și în derby-ul românilor din Grecia – Ludogoreț, echipa lui Moți, Keșeru și Prepeliță, și Litex Loveci, echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf, au remizat …]

Sport 0 Comentarii

Debandadă în fotbal: ”De astăzi, orice jucător legitimat la un club în insolvență și neplătit de 90 de zile poate să pleace gratis”

Debandadă în fotbal: ”De astăzi, orice jucător legitimat la un club în insolvență și neplătit de 90 de zile poate să pleace gratis” – Emiliam Hulubei, șeful AFAN, a anunțat …]

Sport 0 Comentarii

Astra – Steaua, derby cu nervi și cu provocări. S-a stabilit cine va împărți dreptatea pe teren, la meciul de sâmbătă

Astra – Steaua, derby cu nervi și cu provocări. S-a stabilit cine va împărți dreptatea pe teren, la meciul de sâmbătă – Antrenorul Marius Șumudică, de la liderul Astra, a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*