Surpriză la „Ferma vedetelor”. Cine a venit în vizită. Nu se aștepta nimeni să o vadă tocmai pe ea
9 mai 2016 Comentarii 0

Surpriză la „Ferma vedetelor”. Cine a venit în vizită. Nu se aștepta nimeni să o vadă tocmai pe ea

Surpriză la „Ferma vedetelor”. Cine a venit în vizită. Nu se aștepta nimeni să o vadă tocmai pe ea

Și săptămâna aceasta, „Ferma vedetelor” a debutat cu o surpriză de proporții, din partea lui Nea Rață. Concurenții au primit vizita specială a Ralucăi Bădulescu, care va sta alături de ceilalți, timp de patru zile pentru a experimenta viața la țară.

Nefiind obișnuită cu noul stil, vedeta a întâmpinat dificultăți în a executa atribuțiile care i-au fost date, însă si-a dorit să învețe și a încercat să-și facă treaba cât mai bine.

elena-lasconi-este-noul-fermier-al-saptamanii-de-ce-surpriza-au-avut-parte-concurentii_1

Roxana Nemeș, concurenta eliminată la duelul de săptămâna trecută, le-a scris câteva rânduri concurenților si a dezvaluit cine este Fermierul acestei săptămâni, rolul revenindu-i din nou Elenei Lasconi.

Post-ul Surpriză la „Ferma vedetelor”. Cine a venit în vizită. Nu se aștepta nimeni să o vadă tocmai pe ea apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Surpriză la „Ferma vedetelor”. Cine a venit în vizită. Nu se aștepta nimeni să o vadă tocmai pe ea

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Borcea, plan diabolic. ”Cazul Pelinel” e doar un capitol. ^”E deștept, nu s-a gândit nimeni la așa ceva! Copiii, în favoarea lui”

Borcea, plan diabolic. ”Cazul Pelinel” e doar un capitol. ^”E deștept, nu s-a gândit nimeni la așa ceva! Copiii, în favoarea lui” – Aflat în pușcărie, Cristi Borcea a pus …]

Sport 0 Comentarii

Cupa Mondială de rugby, finala mică: Africa de Sud – Argentina 24-13!

Cupa Mondială de rugby, finala mică: Africa de Sud – Argentina 24-13! – Africa de Sud a câștigat, vineri seară, medaliile de bronz, la Campionatul Mondial de rugby din Anglia. …]

Sport 0 Comentarii

Lui Tecău îi funcționează bine racheta la Rotterdam. Cum se va descurca Mergea?

Lui Tecău îi funcționează bine racheta la Rotterdam. Cum se va descurca Mergea? – ATP ROTTERDAM – dublu masculin Jean-Julien Rojer (1) / HORIA TECĂU (1) – Guillermo Garzia Lopez …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*