Sute de kilograme de heroină descoperite la Vama Petea din Satu Mare
28 iulie 2015 Comentarii 0

Sute de kilograme de heroină descoperite la Vama Petea din Satu Mare

Sute de kilograme de heroină descoperite la Vama Petea din Satu Mare – DIICOT au capturat sute de kilograme de heroină, marți, într-un TIR care încerca să iasă din ţară prin Vama Petea din judeţul Satu Mare.

Potrivit unor surse judiciare, drogurile au fost descoperite în rezervorul dublu al TIR-ului. Șoferul TIR-ului a fost adus în București pentru a fi audiat.

La faţa locului au ajuns echipe SPIR şi un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare.

Drogurile, în valoare de câteva milioane de euro au fost transportate cu elicopterul la Bucureşti, unde urmează să stabilească cu exactitate cantitatea de heroină descoperită şi provenienţa acesteia.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Căutat pentru furt în Elveția, liber în România! Selfie-ul care l-a dat de gol

Căutat pentru furt în Elveția, liber în România! Selfie-ul care l-a dat de gol – Vasile Stanciu, suspectat că a spart mai multe locuințe în Elveția, își construiește o casă …]

Actualitate 0 Comentarii

Legea care îți permite să retragi bani din POS-ul magazinelor, aprobată de Senat

Legea care îți permite să retragi bani din POS-ul magazinelor, aprobată de Senat – În curând, clienții cu card bancar vor putea retrage bani și de la magazinele dotate cu …]

Actualitate 0 Comentarii

Hoț de biciclete reținut de polițiștii din Alba Iulia. Bărbatul este cercetat în stare de arest preventiv

Hoț de biciclete reținut de polițiștii din Alba Iulia. Bărbatul este cercetat în stare de arest preventiv – Polițiștii din Alba Iulia l-au identificat și reținut pe un bărbat bănuit …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*