Sute de morți gasiți după ce un vas de croazieră s-a scufundat
6 iunie 2015 Comentarii 0

Sute de morți gasiți după ce un vas de croazieră s-a scufundat

Sute de morți gasiți după ce un vas de croazieră s-a scufundatSute de morți gasiți după ce un vas de croazieră s-a scufundat – 331 de pasageri ai  unui vas de croaziera gasiți morți. Tragedia a avut loc lunea trecută pe fluviul  Yangtze, din China. Un vas de croazieră numit Eastern Star, cu 405 de pasageri la bord a fost răsturnat în câteva minute de o furtuna foarte puternică.

Sute de cadavre au fost descoperite după ce muncitorii au îndreptat vasul cu macarale și l-au ridicat împotriva curenților râului. Scafandrii au reușit să salveze 3 persoane rămase în bule de aer din corpul navei rasturnate, iar alte 11 persoane s-au salvat sărind de pe nava, când aceasta a început să se scufunde.

 Printre supraviețuitori se află căpitanul vasului și primul său inginer. Aceştia au fost plasați în custodia poliției.

Chiar dacă alte zeci de persoane nu au fost găsite, oficialii spun că nu mai sunt semne de viață în interiorul vasului. Tragedia este una dintre cele mai mari dezastre maritime ce a lovit China, în ultimii zeci de ani.

SUMAR ARTICOL
NUME ARTICOL:
Sute de morți gasiți după ce un vas de croazieră s-a scufundat
DESCRIERE:
Tragedia a avut loc lunea trecută pe fluviul Yangtze, din China. Un vas de croazieră numit Eastern Star, cu 405 de pasageri la bord a fost răsturnat în câteva minute de o furtuna foarte puternică.
AUTOR:
The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Ştiri Externe 0 Comentarii

Un filmuleț cu Regina Elisabeta în timp ce executa salutul nazist a fost publicat

Un filmuleț cu Regina Elisabeta în timp ce executa salutul nazist a fost publicat – Filmul le arată pe viitoarea regina Elisabeta a II-a pe când avea doar 6 ani, …]

Actualitate 0 Comentarii

Măsurile stricte impuse Greciei de către liderii zonei euro

Măsurile stricte impuse Greciei de către liderii zonei euro – Negociatorii greci au acceptat o listă de măsuri mai stricte decât cele respinse prin referendum. Acordul politic trebuie să fie …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Întâmplare tragică în Austria – 3 morți și 34 de răniți din cauza unui dezechilibrat psihic

Întâmplare tragică în Austria – 3 morți și 34 de răniți din cauza unui dezechilibrat psihic – Potrivit guvernatorului, vinovatul este ”dezechilibrat mintal”. Sâmbătă, un automobil 4X4 a intrat în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*