Sute de morți gasiți după ce un vas de croazieră s-a scufundat
6 iunie 2015 Comentarii 0

Sute de morți gasiți după ce un vas de croazieră s-a scufundat

Sute de morți gasiți după ce un vas de croazieră s-a scufundatSute de morți gasiți după ce un vas de croazieră s-a scufundat – 331 de pasageri ai  unui vas de croaziera gasiți morți. Tragedia a avut loc lunea trecută pe fluviul  Yangtze, din China. Un vas de croazieră numit Eastern Star, cu 405 de pasageri la bord a fost răsturnat în câteva minute de o furtuna foarte puternică.

Sute de cadavre au fost descoperite după ce muncitorii au îndreptat vasul cu macarale și l-au ridicat împotriva curenților râului. Scafandrii au reușit să salveze 3 persoane rămase în bule de aer din corpul navei rasturnate, iar alte 11 persoane s-au salvat sărind de pe nava, când aceasta a început să se scufunde.

 Printre supraviețuitori se află căpitanul vasului și primul său inginer. Aceştia au fost plasați în custodia poliției.

Chiar dacă alte zeci de persoane nu au fost găsite, oficialii spun că nu mai sunt semne de viață în interiorul vasului. Tragedia este una dintre cele mai mari dezastre maritime ce a lovit China, în ultimii zeci de ani.

SUMAR ARTICOL
NUME ARTICOL:
Sute de morți gasiți după ce un vas de croazieră s-a scufundat
DESCRIERE:
Tragedia a avut loc lunea trecută pe fluviul Yangtze, din China. Un vas de croazieră numit Eastern Star, cu 405 de pasageri la bord a fost răsturnat în câteva minute de o furtuna foarte puternică.
AUTOR:
The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Ştiri Externe 0 Comentarii

Incredibil! Un lord britanic apare într-un video în care prizează droguri

Incredibil! Un lord britanic apare într-un video în care prizează droguri – Vicepreşedintele Camerei Lorzilor din Marea Britanie, lordul John Sewel, a demisionat duminică, după ce un ziar a publicat …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

McDonald’s a pierdut miliarde de dolari cu Chipotle Mexican Grill

McDonald’s a pierdut miliarde de dolari cu Chipotle Mexican Grill – Lanţul de restaurante din Statele Unite ale Americii, Germania, Canada şi Franţa, Chipotle Mexican Grill este specializat în burritos …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Coreea de Nord susține că a descoperit leacul pentru Ebola și SIDA

Coreea de Nord susține că a descoperit leacul pentru Ebola și SIDA – Agenţia nord-coreeană de ştiri (KCNA), susţine descoperirea unui medicament-minune, pe bază de ginseng, care poate vindeca mai …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*