16 aprilie 2016 Comentarii 0

Tânăr depistat de radar cu 206 km/h, pe autostrada Turda-Bors. Ce sancţiuni a primit

Tânăr depistat de radar cu 206 km/h, pe autostrada Turda-Bors. Ce sancţiuni a primit

Potrivit IGPR, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 945 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Tot pe autostrada A3 Turda-Borş, vineri, un cetăţean francez în vârsta de 28 de ani, a fost înregistrat de radar circuland cu viteza de 201/km pe oră. Tanarului i-a fost retinut permisul auto pentru trei luni si a fost amendat cu 945 de lei.

Recordul absolut de viteză pe o autostradă din România este deţinut însă de un şofer surprins în luna februarie de aparatul radar rulând cu 246 de kilometri pe oră pe autostrada A3 Turda-Borș.

Post-ul Tânăr depistat de radar cu 206 km/h, pe autostrada Turda-Bors. Ce sancţiuni a primit apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tânăr depistat de radar cu 206 km/h, pe autostrada Turda-Bors. Ce sancţiuni a primit

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Fratele lui Găman dezvăluie stadiul negocierilor dintre fundașul Astrei și Steaua

Fratele lui Găman dezvăluie stadiul negocierilor dintre fundașul Astrei și Steaua – Negocierile dintre Steaua și fundașul central al Astrei Giurgiu, Valerică Găman nici n-au început bine, căci au intrat …]

Sport 0 Comentarii

Două persoane, rănite în Turcia de o rachetă trasă din Siria

Două persoane, rănite în Turcia de o rachetă trasă din Siria – Două persoane din orașul turc Kilis au fost rănite joi de o rachetă lansată din Siria a lovit …]

Sport 0 Comentarii

Tomis Constanța a pierdut clar în Elveția, în Liga Campionilor la volei

Tomis Constanța a pierdut clar în Elveția, în Liga Campionilor la volei – CVM Tomis Constanţa nu a reuşit să treacă peste problemele din această toamnă şi a înregistrat a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*