16 aprilie 2016 Comentarii 0

Tânăr depistat de radar cu 206 km/h, pe autostrada Turda-Bors. Ce sancţiuni a primit

Tânăr depistat de radar cu 206 km/h, pe autostrada Turda-Bors. Ce sancţiuni a primit

Potrivit IGPR, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 945 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Tot pe autostrada A3 Turda-Borş, vineri, un cetăţean francez în vârsta de 28 de ani, a fost înregistrat de radar circuland cu viteza de 201/km pe oră. Tanarului i-a fost retinut permisul auto pentru trei luni si a fost amendat cu 945 de lei.

Recordul absolut de viteză pe o autostradă din România este deţinut însă de un şofer surprins în luna februarie de aparatul radar rulând cu 246 de kilometri pe oră pe autostrada A3 Turda-Borș.

Post-ul Tânăr depistat de radar cu 206 km/h, pe autostrada Turda-Bors. Ce sancţiuni a primit apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tânăr depistat de radar cu 206 km/h, pe autostrada Turda-Bors. Ce sancţiuni a primit

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

A pierdut Florin Gardoş trenul Euro 2016? „Trag tare să revin la prima echipă”

A pierdut Florin Gardoş trenul Euro 2016? „Trag tare să revin la prima echipă” – Florin Gardoş (27 de ani) a revenit recent pe gazon, după o accidentare la genunchi …]

Sport 0 Comentarii

Gata cu goana după un loc de parcare la Mamaia? De azi, șoferii își pot lăsa mașinile la înălțime

Gata cu goana după un loc de parcare la Mamaia? De azi, șoferii își pot lăsa mașinile la înălțime – O clădire supraetajată, care oferă 400 de de locuri de …]

Sport 0 Comentarii

Horia Tecău caută, la dublu mixt, să repete momentul din 2012 / LIVESCORE

Horia Tecău caută, la dublu mixt, să repete momentul din 2012 / LIVESCORE – AUSTRALIAN OPEN – dublu mixt Hradecka / Matkowski (6) – Vandeweghe / TECĂU 6-1, 4-5 / …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*