O tânără de 24 de ani va fi eutanasiată în Belgia
17 iulie 2015 Comentarii 0

O tânără de 24 de ani va fi eutanasiată în Belgia

O tânără de 24 de ani va fi eutanasiată în Belgia – Laura este o tânără de 24 de ani care suferă de depresie iar gândurile de suicid au început pe când acesta era doar un copil. Ca adolescentă, Laura a adoptat un comportament abuziv față de propriul corp.

Laura a crescut într-un mediu disfuncțional, fiind părăsită de mama ei când avea doar un an, iar tatăl ei era un alcoolic violent. De trei ani de zile, Laura este pacientă la un spital psihiatric.

Belgia permite eutanasia pe motive psihologice atunci când un psihiatru spune că durerea psihologică a unei persoane nu poate fi diminuată într-o manieră acceptabilă pacientului.

Autoritățile belgiene i-au acceptat cererea de eutanasie, după ce Laura a declarat că viața nu este pentru ea. “Deși Laura poate fi tratată, ea a decis că singurul tratament acceptabil este moartea”.

Procedura este practicată în toată lumea, subiectul luând amploare în Statele Unite, după cazul lui Brittany Maynard, care a apelat la procedură după ce a primit un diagnostic sumbru, la doar 29 de ani. Legile belgiene permit eutanasia în rândul bolnavi terminal, indiferent de vârstă.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Editorial 0 Comentarii

Volkswagen va lansa un model low-cost în anul 2018

Volkswagen va lansa un model low-cost în anul 2018 – Directorul general al grupului german, Martin Winterkorn, a anunțat într-un interviu în „Bild am Sonntag” că Volkswagen vrea să lanseze în …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Charlize Theron a adoptat o fetiţă

Charlize Theron a adoptat o fetiţă – Actriţa sud-africană Charlize Theron a adoptat o fetiţă americană, numită August. Aceasta a mai înfiat un băieţel, Jackson, din Africa de Sud, acum …]

Editorial 0 Comentarii

Marius Moga s-a căsătorit!

Marius Moga s-a căsătorit – Cântărețul Marius Moga s-a căsătorit cu jurnalista Bianca Lapuște, sâmbătă, pe 4 iulie. Evenimentul a avut loc la Alba Iulia, locul unde s-a născut compozitorul. Petrecerea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*