O tânără de 24 de ani va fi eutanasiată în Belgia
17 iulie 2015 Comentarii 0

O tânără de 24 de ani va fi eutanasiată în Belgia

O tânără de 24 de ani va fi eutanasiată în Belgia – Laura este o tânără de 24 de ani care suferă de depresie iar gândurile de suicid au început pe când acesta era doar un copil. Ca adolescentă, Laura a adoptat un comportament abuziv față de propriul corp.

Laura a crescut într-un mediu disfuncțional, fiind părăsită de mama ei când avea doar un an, iar tatăl ei era un alcoolic violent. De trei ani de zile, Laura este pacientă la un spital psihiatric.

Belgia permite eutanasia pe motive psihologice atunci când un psihiatru spune că durerea psihologică a unei persoane nu poate fi diminuată într-o manieră acceptabilă pacientului.

Autoritățile belgiene i-au acceptat cererea de eutanasie, după ce Laura a declarat că viața nu este pentru ea. “Deși Laura poate fi tratată, ea a decis că singurul tratament acceptabil este moartea”.

Procedura este practicată în toată lumea, subiectul luând amploare în Statele Unite, după cazul lui Brittany Maynard, care a apelat la procedură după ce a primit un diagnostic sumbru, la doar 29 de ani. Legile belgiene permit eutanasia în rândul bolnavi terminal, indiferent de vârstă.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Editorial 0 Comentarii

Atac armat în Tunisia – 28 de morți,36 de răniți

Atac armat in Tunisia – 28 de morți,36 de răniți. Atacatorul a fost ucis de forțele de ordine. În jur de 28 de persoane, majoritatea  turişti occidentali, au fost ucise …]

Editorial 0 Comentarii

Cele mai poluate orașe din lume

Cele mai poluate orașe din lume –  În baza datelor pentru anul 2014, cel mai poluat oraș din lume este Delhi, capitala Indiei. Un raport al Organizației Mondiale a Sănătății …]

Cultura/Educatie 0 Comentarii

Moment incredibil pentru un scafandru! Comoara în valoare de 1 milion de dolari descoperită de acesta

Moment incredibil pentru un scafandru! Comoara în valoare de 1 milion de dolari descoperită de acesta – Un scafandru din Statele Unite a găsit o comoară estimată la 1 milion …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*