Tania Budi, fotografie DE INFARCT, în așternut | FOTO ÎN ARTICOL
18 aprilie 2016 Comentarii 0

Tania Budi, fotografie DE INFARCT, în așternut | FOTO ÎN ARTICOL

Tania Budi, fotografie DE INFARCT, în așternut | FOTO ÎN ARTICOL

Nici nu a venit bine vara, că vedetele de la noi se bucură deja de soare și plajă. Este și cazul Taniei Budi, care l-a luat pe bunul ei prieten, Cătălin Botezatu, într-o mică vacanță în Turcia. Cei doi s-au fotografiat în lux, însă gurile rele spun că aceștia nu au cheltuit nici un ban pe excursie, totul fiind plătit de o agenție de turism, în cadrul unei campanii de imagine. Asta nu a oprit-o însă pe Tania să-și etaleze formele în toate situațiile.

Tania și Bote, foști iubiți în trecut, s-au pozat în fel și fel de ipostaze care să atragă atenția. Tania și-a expus picioarele superbe pe șezlong și a scris ”Încercați să nu mă invidiați prea mult”, dar și-a făcut și un selfie în camera de hotel, în așternut, îmbrăcată în lenjerie intimă.

tania budi8

Tania și Bote s-au pozat și împreună, însă una peste alta au profitat de ocazie pentru a se distra alături de mai mulți prieteni, deși admiratorii de pe rețelele de socializare cred că cei doi ar fi din nou împreună.

tania budi botezatu2
tania budi botezatu3
tania budi botezatu9
tania budi2
tania budi5
tania budi6

Tania Budi și Cătălin Botezatu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, din care au rămas cu amintiri de neuitat, pe care iată, doresc să le retrăiască. Cei doi recunosc faptul că se văd destul de des şi că îi leagă o prietenie specială. ”Ne iubim foarte mult, ca prieteni, iar asta nu o să se schimbe niciodată”, a declarat superba blondă. La rândul său, Bote îşi aduce aminte cu plăcere de momentele lor intime. „A fost o relaţie frumoasă, bazată pe sentimente profunde, adevărate”, a povestit Cătălin.

Totuși, Bote declara destul de recent că are o relație cu o femeie care nu este celebră și pentru care nutrește sentimente destul de puternice.

Post-ul Tania Budi, fotografie DE INFARCT, în așternut | FOTO ÎN ARTICOL apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tania Budi, fotografie DE INFARCT, în așternut | FOTO ÎN ARTICOL

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mutu a prezentat echipamentul oficial pentru Pune City / VIDEO

Mutu a prezentat echipamentul oficial pentru Pune City / VIDEO – Adrian Mutu (36 de ani) va evolua în acest sezon la FC Pune City (India) și a fost invitat …]

Sport 0 Comentarii

Rafael Nadal o va acționa în justiție pe Roselyne Bachelot, care l-a acuzat de dopaj

Rafael Nadal o va acționa în justiție pe Roselyne Bachelot, care l-a acuzat de dopaj – Rafael Nadal o va acționa în justiție pe Roselyne Bachelot, fostul ministrul al Sportului …]

Sport 0 Comentarii

Și traficanții se pregătesc de sărbătorile pascale cu teneși, parfumuri și treninguri de contrabandă

Și traficanții se pregătesc de sărbătorile pascale cu teneși, parfumuri și treninguri de contrabandă – Mai este ceva mai mult de o săptămână până la marea sărbătoare ortodoxă de Înviere …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*