Tecău și Mergea, dușmani de moarte? O fotografie făcută de Andrei Pavel lămurește toată problema!
9 mai 2016 Comentarii 0

Tecău și Mergea, dușmani de moarte? O fotografie făcută de Andrei Pavel lămurește toată problema!

Tecău și Mergea, dușmani de moarte? O fotografie făcută de Andrei Pavel lămurește toată problema!

Horia Tecău (31 de ani și locul 5 mondial la dublu) l-a bătut iarăși pe Florin Mergea (31 de ani și locul 13 la dublu), cel alături de care va evolua la Olimpiada de la Rio de Janeiro, urmând să reprezinte România.

Ultima victorie a lui Tecău asupra lui Mergea a avut loc duminică, în finala turneului ATP Premier Mandatory de la Madrid, competiție patronată de românul Ion Țiriac. Mergea era deținătorul trofeului, alături de indianul Rohan Bopanna.
juls

S-a supărat Mergea pe Tecău, după această nouă înfrângere (reeditarea ultimul act de la Turneul Campionilor, de la Londra)? Mai ales că aceștia n-au făcut pereche la Madrid, precum la turneului ATP 250 de la București, ci au preferat să revină la vechii parteneri. Lucru care nu pare deloc conform cu declarațiile date de fiecare dintre ei. Cei doi au anunțat acum câtva timp că vor avea un program comun de turnee, mai exact, vor face pereche, tocmai pentru a ”suda” echipa pentru Rio.

Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis, a făcut o fotografie pe aeroportul Barajas din Madrid, la plecarea echipei tricolore din capitala Spaniei (caravana tenisului mondial se mută de luni la Roma, pentru Internaționalele Italiei – turneul de tip Masters, tot pe zgură).

În respectiva ipostază, Horia și Floria apar ținându-se de după gât, semn că prietenia începută din perioada junioratului durează, în pofida duelurilor din circuitul ATP, acolo unde e luptă pentru glorie și pentru bani.

Selfie-ul a fost postat de Mergea pe contul său de Facebook. În imagine mai apar Daiana Mergea, soția lui Florin, Dragoș Lușcan și Dragoș Ciauș.
SportNews13177283_1043717425703223_3364138965687738541_n

 

 

Post-ul Tecău și Mergea, dușmani de moarte? O fotografie făcută de Andrei Pavel lămurește toată problema! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tecău și Mergea, dușmani de moarte? O fotografie făcută de Andrei Pavel lămurește toată problema!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Românul Costel Gâlcă a produs emulație în Catalunya, după ce a blocat cea mai bună versiune a Barcelonei, cu tripleta de aur Messi-Neymar-Suarez! Fanii ”papagalilor” sunt în delir: ”Espanyol, enormă! Gâlcă, genial”! 28 octombrie era ultima zi în care Barça nu reușise să marcheze măcar o dată

Românul Costel Gâlcă a produs emulație în Catalunya, după ce a blocat cea mai bună versiune a Barcelonei, cu tripleta de aur Messi-Neymar-Suarez! Fanii ”papagalilor” sunt în delir: ”Espanyol, enormă! …]

Sport 0 Comentarii

Marica n-a evoluat în amicalul cu Ujpest: ”Va juca în ultimele două-trei meciuri!”

Marica n-a evoluat în amicalul cu Ujpest: ”Va juca în ultimele două-trei meciuri!” – În primul joc de verificare din cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii, Steaua a …]

Sport 0 Comentarii

Gata cu atletismul, acum cântă! ^Betty Andrei, campioană la 4X400 m, concurează la ”X Factor” / GALERIE FOTO

Gata cu atletismul, acum cântă! ^Betty Andrei, campioană la 4X400 m, concurează la ”X Factor” / GALERIE FOTO – Atletismul i-a adus numeroase medalii, dar inima ei înclină spre muzică. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*