4 mai 2016 Comentarii 0

Tenismenul Rafael Nadal vrea transparență totală în cazurile de dopaj

Tenismenul Rafael Nadal vrea transparență totală în cazurile de dopaj

Rafael Nadal (29 de ani) a declarat că este adeptul publicării datelor din propriul pașaport biologic, pentru a demonstra tuturor, inclusiv celor care îl bănuiesc de dopaj, că este “curat”, informează Agerpres.

“Pentru mine nu este o chestiune de prudență, ci una de necesitate ( n.r. – publicarea pașaportului biologic). Să se înceteze cu speculațiile’”, a declarat Nadal, după victoria înregistrată asupra rusului Andrei Kuznețov, în turul 2 la Madrid.

Spaniolul a solicitat în aprilie Federației internaționale de tenis să facă publice rezultatele tuturor controalelor antidoping la care a fost supus de-a lungul carierei sale, precum și ale celor viitoare pentru a risipi toate suspiciunile.

Nadal a depus plângere contra fostului ministru francez al Sporturilor (2007-2010), Roselyne Bachelot, care l-a acuzat pe tenisman că a simulat o accidentare pentru a ascunde rezultatele unui control antidoping care ar fi ieșit pozitiv.

Post-ul Tenismenul Rafael Nadal vrea transparență totală în cazurile de dopaj apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tenismenul Rafael Nadal vrea transparență totală în cazurile de dopaj

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Justiția germană examinează suspiciunile de corupție legate de atribuirea CM 2006

Justiția germană examinează suspiciunile de corupție legate de atribuirea CM 2006 – Parchetul din orașul Frankfurt analizează procedura de atribuire a Cupei Mondial de fotbal 2006 Germaniei, în anul 2000, …]

Sport 0 Comentarii

Campionatul Național de dans sportiv / GALERIE FOTO & REZULTATE

Campionatul Național de dans sportiv / GALERIE FOTO & REZULTATE – Derulat pe perioada a trei zile la Sala Polivalenta din Capitala (4, 5 si 6 martie), Campionatul National pe …]

Sport 0 Comentarii

Degeaba susține Simona Halep contrariul: 2015 a fost mai modest decât și-ar fi dorit! ^Evoluții sub așteptări

Degeaba susține Simona Halep contrariul: 2015 a fost mai modest decât și-ar fi dorit! ^Evoluții sub așteptări – După înfrângerea suferită joi în fața Agnieszkăi Radwanska, din cauza căreia a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*