7 aprilie 2016 Comentarii 0

Tensiunea a atins cote maxime la „Ferma vedetelor!” Doi dintre concurenţi, la un pas să se ia la bătaie! „Vrei să dai în mine?”

Tensiunea a atins cote maxime la „Ferma vedetelor!” Doi dintre concurenţi, la un pas să se ia la bătaie! „Vrei să dai în mine?”

Tensiunea a atins cote maxime la Ferma vedetelor, în ediţua de miercuri, 6 aprilie. Cei care au intrat în conflict au fost Marcel Toader şi Octavian Strunilă. Totul a început după ce soţul Mariei Constantin s-a certat crunt cu Sorana, desemnată fermierul săptămânii, acuzând-o pe aceasta că i-a luat interpretei de muzică populară, farfuria cu mâncare din faţă.

Sătul de tensiunea şi certurile din fermă, Octavian a încercat să aplaneze situaţia, însă totul a luat o altă întorsătură, iar cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie. „Vrei să dai în mine? Păi hai, să te văd. De ce mî ameninţi? Te simţi bărbat că ai vrut să o baţi pe Sorana?”, i-a spus Strunilă lui Marcel. Nici acesta nu s-a lăsat mai prejos. „Nu dau în tine că sunt camerele de filmat „, a spus soţul Mariei. Într-un final nea Raţă a reuşit să calmeze lucrurile în fermă.

Săptămâna aceasta cei care au intrat la duel au fost Mircea N.Stoian şi Paul Ipate. Din păcate, după prima probă, jurnalistul a abandonat lupta din cauza unor prbleme de sănătate şi a fost nevoit să plece acasă.

Post-ul Tensiunea a atins cote maxime la „Ferma vedetelor!” Doi dintre concurenţi, la un pas să se ia la bătaie! „Vrei să dai în mine?” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tensiunea a atins cote maxime la „Ferma vedetelor!” Doi dintre concurenţi, la un pas să se ia la bătaie! „Vrei să dai în mine?”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Rodica Popescu Bitănescu deplânge moartea lui Cornel Patrichi: „Pentru mine este o lovitură”

Rodica Popescu Bitănescu deplânge moartea lui Cornel Patrichi: „Pentru mine este o lovitură” – Fostul mare coregraf Cornel Patrichi a murit, marţi dimineaţă, în casa din Capitală, avându-i alături pe …]

Sport 0 Comentarii

Dragomir, despre colaborarea cu Ganea: ”El trebuie să aibă relații bune cu mine, nu eu cu el!”

Dragomir, despre colaborarea cu Ganea: ”El trebuie să aibă relații bune cu mine, nu eu cu el!” – Dumitru Dragomir, președintele de onoare al clubului FC Voluntari, a explicat, la …]

Sport 0 Comentarii

Fotbaliștii de la Zimbru Chișinău s-au călit într-un mod inedit pentru meciul cu România. Moldovenii s-au tăvălit dezbrăcați prin zăpadă

Fotbaliștii de la Zimbru Chișinău s-au călit într-un mod inedit pentru meciul cu România. Moldovenii s-au tăvălit dezbrăcați prin zăpadă – Selecționata divizionară a României dispută marți, de la ora …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*