Teo Trandafir a dezvăluit totul despre relaţia cu fiica ei! Cum se înţeleg cele două!
29 aprilie 2016 Comentarii 0

Teo Trandafir a dezvăluit totul despre relaţia cu fiica ei! Cum se înţeleg cele două!

Teo Trandafir a dezvăluit totul despre relaţia cu fiica ei! Cum se înţeleg cele două!

Toată lumea ştie că Maia este fetiţa adoptată a lui Teo Trandafir, însă, puţini sunt cei care ştiu ce fel de relaţie există între cele două. Prezentatoarea şi fiica ei au o legătură specială şi sunt extrem de apropiate. Pe 9 mai, Maia, fiica lui Teo Trandafir, împlinește 12 ani, iar mama ei a vorbit despre relaţia lor, în propria emisiune.

„A fi un copil adoptat înseamnă să fii un copil adorat și foarte dorit. Vreau să mă fac ce e mami, adică minunată. „Mă supăr când îmi ascunde lucruri, dar o face pentru a mă proteja, însă eu trebuie să știu. Cel mai rău am pedepsit-o când nu am vorbit cu ea. A făcut lac de lacrimi. A plâns în genunchi și îmi cerea să-i arunc măcar o privire”, a spus Teo Trandafir la Kanal D.

maia_teo1

Teo a recunoscut că până să o cunoască pe Maia, nu şi-a dorit copii. „Noi două știm ce înseamnă adoptat. Înainte de ea, eu nu mi-am dorit copii, mă simțeam bine la vârsta mea de 36 de ani, în casa mea. Este copilul meu 100%. Era extraordinar  de mică, ne-am întâlnit într-o situație ciudată, când am pus-o în pat a fost ca și cum am pus-o pe cărbuni încinși, a fost înfiorător la început. Eu nu știu să cresc copii, nu am fost programată genetic pentru asta, dar ea m-a învățat ce să fac.”

Post-ul Teo Trandafir a dezvăluit totul despre relaţia cu fiica ei! Cum se înţeleg cele două! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Teo Trandafir a dezvăluit totul despre relaţia cu fiica ei! Cum se înţeleg cele două!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Bancul de miercuri. Alinuţa vrea să se mute din bloc

Bancul de miercuri. Alinuţa vrea să se mute din bloc – Alinuța vine zâmbind la mama ei și îi spune: – Tu mamă, mă gândeam să ne mutăm din acest …]

Sport 0 Comentarii

Energia Tg. Jiu a învins în Franța și e favorită la calificarea în optimile Europe Cup

Energia Tg. Jiu a învins în Franța și e favorită la calificarea în optimile Europe Cup – Echipa masculină de baschet CS Energia Târgu Jiu a făcut un pas important …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*