Termeni şi Condiţii

Termeni şi Condiţii

I. Acceptul Dumneavoastră

Utilizând sau vizitând website-ul nostru, acceptaţi termenii şi condiţiile stiri-alba.com.

II. Portalul de Ştiri Alba

Termenii si Conditiile Stiri AlbaTermenii şi condiţiile sunt aplicabile în cazul tuturor utilizatorilor website-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu materiale video, foto, informaţii text sau alte materiale şi servicii pe website. Acest website poate conţine linkuri către alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Ştiri Alba. Ştiri Alba nu are control şi nu-şi asumă responsabilitatea pentru conţinutul, politica sau practicile oricărui alt website.

Prin utilizarea acestui site Dvs., absolviţi în mod explicit Ştiri Alba de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dvs a unui alt site. Deasemenea, vă recomandăm să citiţi termenii şi condiţiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitaţi, atunci când părăsiţi site-ul nostru.

III. Accesul pe website

1. Ştiri Alba vă garantează permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea următorilor Termeni de folosinţă:

  • (a) Site-ul se va utiliza doar în interes personal şi non-comercial;
  • (b) Nu veţi copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obţine în prealabil o autorizaţie scrisă de la administratorul site-ului;
  • (c) Nu veţi altera sau modifica nici o parte din acest site în afară de ceea ce este necesar, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat;
  • (d) Veţi respecta termenii şi condiţiile acestui site.

2. Pentru a accesa anumite secţiuni ale acestui website, va trebui să vă creaţi un cont de utilizator. Nu veţi putea utiliza contul altei persoane, fără permisiune. Pentru crearea contului, trebuie să oferiţi informaţii complete. Dumneavoastră sunteţi unic răspunzător de activitatea ce are loc în cadrul contului Dvs. şi trebuie să păstraţi securitatea parolei contului dvs.

Trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului în cazul în care securitatea contului Dvs., este compromisă sau contul este utilizat neautorizat de către altcineva. Chiar dacă Ştiri Alba nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizată a contului, Dvs., ati putea fi răspunzător de daunele cauzate site-ului sau altora prin utilizarea neautorizată.

3. Sunteţi de acord să nu folosiţi nici un sistem automat, care accesează site-ul într-o manieră care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului Ştiri Alba intr-o perioadă de timp rezonabilă pentru ca o persoană să poată să utilizeze această convenţie.


  

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*