11 aprilie 2016 Comentarii 0

Termenul pentru cei care vor să se anjajeze în Poliție s-a prelungit

Termenul pentru cei care vor să se anjajeze în Poliție s-a prelungit

Termenul până la care candidații înscriși la ocuparea funcțiilor vacante în cadrul Poliției Române pot completa dosarele de recrutare cu fișa medicală tip s-a prelungit până la data de 22 aprilie 2016 inclusiv.

Începând de astăzi, 11 aprilie se prelungește, până la data de 22 aprilie inclusiv, data-limită de completare a dosarelor de recrutare cu fișa medicală tip, de către candidații înscriși la ocuparea funcțiilor vacante din sursă externă și prin reîncadrare.

Completarea dosarelor cu celelalte documente, exceptând fișa medicală tip, prevăzute de anunțul de scoatere la concurs a posturilor, trebuie realizată de candidați până la data de 15 aprilie 2016 inclusiv.

Sute de persoane s-au prezentat în fața sediului Poliției Capitalei pentru a ocupa unul din cele 200 de posturi de agent de poliție disponibile. Până în prezent sunt înscriși aproximativ 1.400 de candidați.

„Se poate înscrie oricine care are cursurile unui liceu şi examenul de bacalaureat promovat, care deţine un permis de conducere. Am avut persoane chiar şi de peste 50 de ani care s-au înscris la concurs”, a declarat Bogdan Ghebaur , purtătorul de cuvânt al instituției, pentru Mediafax.

Exemenul scris va fi susţinut pe data de 14 mai, la Poliţia Capitalei iar cei care promovează nu vor putea să părăsească postul pentru o perioadă de trei ani.

Unul dintre criteriile de bază în reprezintă înălțimea, așadar bărbaţii trebuie să aibă o înălţime de ,minim 1,65 de centimetri iar femeile de 1,60 de centimetri.

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a demarat de vineri, 1 aprilie, procedura de încadrare prin concurs a 1.900 de posturi de agent ordine publică, la nivel naţional, anunţă oficiali din cadrul instituţiei.

Post-ul Termenul pentru cei care vor să se anjajeze în Poliție s-a prelungit apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Termenul pentru cei care vor să se anjajeze în Poliție s-a prelungit

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali a dat afară un jucător de la Steaua, după ce acesta ^a petrecut o noapte la băutură și la masaj erotic: ”Nu e jucătorul nostru!”. Fumează de rupe!

Gigi Becali a dat afară un jucător de la Steaua, după ce acesta ^a petrecut o noapte la băutură și la masaj erotic: ”Nu e jucătorul nostru!”. Fumează de rupe! …]

Sport 0 Comentarii

Ibra, a zecea oară Balonul de Aur în Suedia / FOTO&VIDEO

Ibra, a zecea oară Balonul de Aur în Suedia / FOTO&VIDEO – Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, a câştigat, luni, pentru a zecea oară în carieră Balonul de Aur …]

Sport 0 Comentarii

Liga Campionilor: MSK Lublin – CSM București (ora 20.00, Digi 2, Dolce 1)

Liga Campionilor: MSK Lublin – CSM București (ora 20.00, Digi 2, Dolce 1) – LIGA CAMPIONILOR MSK Lublin – CSM București 0-0 / LIVE (ora 20.00, Digi 2, Dolce 1) …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*