12 mai 2016 Comentarii 0

Tiger Woods este sportivul cu cei mai mulți bani câștigați în carieră

Tiger Woods este sportivul cu cei mai mulți bani câștigați în carieră

Jucătorul de golf Tiger Woods (40 de ani) a câștigat de-a lungul carierei sportive peste 1,2 miliarde de euro! Mai exact, 1.225.850.000 de euro. Potrivit prestigioasei reviste Forbes, americanul este lider detașat în clasamentul sportivilor cu cei mai mulți bani obținuți în timpul carierei.

Locul secund în acest top îi revine germanului Michael Schumacher. Fostul pilot de Formula 1 a obținut din participarea în automobilsm 700.480.000 de euro.

Neamțul este urmat de americanul Floyd Mayweather jr. Fostul campion mondial la box a încasat din luptele în ring 612.920.000 de euro.

Pe locul 4 s-a clasat un alt american, Kobe Bryant. Fostul baschetbalist al lui Los Angeles Lakers a câștigat 595.420.000 de euro din “războaiele” de sub panou.

Pozițiile 5-7 au revenit fotbalului. Este vorba de englezul David Beckham (569.150.000 de euro), retras din activitate, de portughezul Cristiano Ronaldo (481.690.000 de euro) și de argentinianul Lionel Messi (394.030.000 de euro).

Post-ul Tiger Woods este sportivul cu cei mai mulți bani câștigați în carieră apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tiger Woods este sportivul cu cei mai mulți bani câștigați în carieră

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cristi Tănase se antrenează cu Steaua

Cristi Tănase se antrenează cu Steaua – Cristi Tănase (28 de ani) poate să fie marea surpriză a lui Anghel Iordănescu pentru dubla cu Finlanda și Insulele Feroe, ultima din …]

Sport 0 Comentarii

Minerii care au mers şapte zile pe jos, primiţi la Guvern!

Minerii care au mers şapte zile pe jos, primiţi la Guvern! – După ce au mers timp de şapte zile pe jos, de la Rovinari la Bucureşti, angajaţii Complexului Energetic …]

Sport 0 Comentarii

Meciul începutului de an în baschetul mondial: Golden State – San Antonio / LIVESCORE

Meciul începutului de an în baschetul mondial: Golden State – San Antonio / LIVESCORE – NBA  Golden State Warrios – San Antonio Spurs 0-0 / LIVE (ora 5.30) Meciul începutul de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*