Timișoara Saracens conduce la Calvisano, în returul pentru calificarea în grupele Challenge Cup la rugby LIVE
23 aprilie 2016 Comentarii 0

Timișoara Saracens conduce la Calvisano, în returul pentru calificarea în grupele Challenge Cup la rugby LIVE

Timișoara Saracens conduce la Calvisano, în returul pentru calificarea în grupele Challenge Cup la rugby LIVE

Calvisano – Timișoara Saracens 3-6 (în tur: 23-36)

Min. 39: încă o lovitura de pedeapsă! Calafeteanu transformă și scorul devine 3-6. PAUZĂ
Minutul 36: Calafeteanu ratează o lovitura de pedeapsa din 45 m.
Paula Kinikinilau este înlocuit din cauza unei accidentări la gleznă. Intră Brian Sefanaia.
Min. 23: placaj înalt la Tangimana Fonovai. Arbitrul dictează penalitate pentru Timișoara pentru intrare din lateral în ruck. Calafeteanu dă la bețe, dar nu reuseste transformarea.
 
Minutul 13: gazdele obțin o lovitură de pedeapsă după prăbușirea lui Stelian Burcea peste gramadă în 22-ul nostru. 3-3 după transformare.

Calafeteanu reușeste o lovitură de pedeapsă de la 30 m: 0-3 (min. 3)!

A început meciul.
13087566_1263763490318068_2208551719332209250_n
Campioana en-titre a Romaniei, Timișoara Saracens joacă sâmbătă, de la ora 17.00, returul play-Off-ului de calificare pe tabloul principal al celei de-a doua compeții europene ca valoare, European Rugby Challenge Cup, împotriva italienilor de la Rugby Calvisano. Bănățenii pornesc cu avantajul celor 13 puncte din manșa tur, cand  s-au impus cu 36-23.

Din lotul deplasat de Timișoara Saracens în Italia lipsesc Vasile Rus, Marian Sabău și Mădălin Lemnaru, toți trei accidentați.

Rugby Calvisano va avea nevoie de o victorie la 14 puncte diferență.  Optimismul din tabăra galben-negrilor e ridicat după 23-5 cu Mogliano în Campionato Eccellenza.

În cazul calificării în Challenge Cup, Timișoara Saracens va fi prima echipă de club din România prezenta în competițiile europene intercluburi după 13 ani, ultima dată Dinamo Bucuresti luând startul în ediția 2002-2003 a fostei European Shield, unde. după ce a trecut de L’Aquila, a fost eliminată de Castres cu doua înfrângeri la scor, 88-0 și 123-0.

Sursă: super-liga.ro

 

Post-ul Timișoara Saracens conduce la Calvisano, în returul pentru calificarea în grupele Challenge Cup la rugby LIVE apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Timișoara Saracens conduce la Calvisano, în returul pentru calificarea în grupele Challenge Cup la rugby LIVE

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Explozii și la metroul din Bruxelles! ^Primele imagini de la stația Maelbeek! În total, patru bombe au fost detonate în transportul subteran! / VIDEO

Explozii și la metroul din Bruxelles! ^Primele imagini de la stația Maelbeek! În total, patru bombe au fost detonate în transportul subteran! / VIDEO – Noi explozii s-au produs azi la Bruxelles. …]

Un fost stelist s-a făcut băiat serios tocmai în Mexic! N-a renunțat la plete, dar s-a pus pe dat goluri

Un fost stelist s-a făcut băiat serios tocmai în Mexic! N-a renunțat la plete, dar s-a pus pe dat goluri – Ce mai face Dayro Moreno (30 de ani), columbianul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*