22 aprilie 2016 Comentarii 0

TMZ: Prince, ucis de o SUPRADOZĂ DE DROGURI? Acesta primise tratament pentru contracararea efectelor narcoticelor cu șase zile înainte să moară!

TMZ: Prince, ucis de o SUPRADOZĂ DE DROGURI? Acesta primise tratament pentru contracararea efectelor narcoticelor cu șase zile înainte să moară!

Site-ul american TMZ vine cu noi detalii despre mortea legendarului artist Prince. Potrivit acestora, se pare că artistul a fost ucis de o supradoză de droguri. Mai multe surse au declarat pentru publicația menționată că în urmă cu șase zile acesta fusese tratat pentru o astfel de supradoză.

Jurnaliștii TMZ spun că săptămâna trecută, când Prince a fost dus de urgență la spital, după ce a susținut un concert în Atlanta, acesta nu a fost tratat pentru gripă, așa cum a declarat reprezentantul lui, ci medicii i-au administrat tratament pentru o supradoză de droguri.

Un purtător de cuvânt de-al lui Prince a declarat vinerea trecută pentru TMZ că artistul s-a simțit rău la ultimele sale concerte și starea i s-a înrăutățit pe avion, fapt pentru care au aterizat de urgență și l-au dus la un spital în statul Illinois. Surse din spital au declarat însă pentru TMZ că medicii i-au administrat un „shot de medicamente”, specific pentru a contracara efectele unei substanțe opiacee. În plus, doctorii i-au recomandat artistului să rămână în spital pentru minim 24 de ore. Stafful lui a cerut atunci spitalului o cameră privată pentru artist și pentru că reprezetanții instituției nu au putut să le dea, Prince și echipa lui au decis ca acesta să fie externat, fiind dus tot cu avionul la reședința sa, iar acest lucru s-a dovedit a-i fi, în cele din urmă, fatal.

În plus, TMZ precizează că autoritățile din Minnesota încearcă să obțină fișa de internare a artistului din spital pentru a-i ajuta să stabileasca cauza morții. Reprezentanții artistului au refuzat să comenteze informația.

Citește și: Apelul tulburător la 911, în care se cere o ambulanță pentru Prince! Ce spune dispeceratului persoana care a făcut apelul

Post-ul TMZ: Prince, ucis de o SUPRADOZĂ DE DROGURI? Acesta primise tratament pentru contracararea efectelor narcoticelor cu șase zile înainte să moară! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – TMZ: Prince, ucis de o SUPRADOZĂ DE DROGURI? Acesta primise tratament pentru contracararea efectelor narcoticelor cu șase zile înainte să moară!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

La Miami, Monica Niculescu întâlnește o chinezoiacă aflată pe 664 WTA. Și Irina Begu și-a aflat adversara. Simona Halep joacă și la dublu

La Miami, Monica Niculescu întâlnește o chinezoiacă aflată pe 664 WTA. Și Irina Begu și-a aflat adversara. Simona Halep joacă și la dublu – Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu, …]

Sport 0 Comentarii

Țară, țară, vrem fotbaliști! Federația caută tinere talente în Spania

Țară, țară, vrem fotbaliști! Federația caută tinere talente în Spania – În perioada 19-21 februarie 2016, Federația Română de Fotbal organizează la Sevilla, la Centrul Sportiv Luis del Sol, baza …]

Sport 0 Comentarii

DROB DE MIEL: Cea mai delicioasă REŢETA, pe care o poate face şi un amator în bucătărie

DROB DE MIEL: Cea mai delicioasă REŢETA, pe care o poate face şi un amator în bucătărie – Citeste materialul aici Post-ul DROB DE MIEL: Cea mai delicioasă REŢETA, pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*