2 mai 2016 Comentarii 0

Trafic infernal pe DN1 și A1. Românii se întorc din minivacanța de Paște

Trafic infernal pe DN1 și A1. Românii se întorc din minivacanța de Paște

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că, luni, se circulă în coloană pe mai multe drumuri naţionale după ce românii care au petrecut minivacanţa de Paşte se întorc acasă, printre altele fiind aglomeraţie pe DN1 Braşov-Bucureşti şi pe DN1A Săcele-Cheia-Ploieşti.

De la intrarea în Buşteni până la limita cu judeţul Braşov, la ieşirea din Sinaia către Posada, dar şi la Comarnic, se circulă în coloană pe sensul de mers către Bucureşti, pe unele porţiuni cu viteză normală, iar pe altele cu viteză redusă. În sens opus, numărul de autovehicule a mai scăzut.

Pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti autovehiculele rulează cu viteză ceva mai redusă în apropiere de Măneciu, în zona unor lucrări (unde se circulă pe o bandă, alternativ, semaforizat), şi pe segmentul Gura Vitioarei – Coada Malului (judeţul Prahova).

În acest moment, cel mai greu se circulă pe DN65 Slatina – Piteşti, între localităţile Coloneşti (judeţul Olt) şi Albota (judeţul Argeş), dar şi pe DN6 Alexandria – Bucureşti, de la Vităneşti până în Drăgăneşti-Vlaşca (judeţul Teleorman) şi între localităţile Naipu şi Mihăileşti (judeţul Giurgiu).

De asemenea, se circulă îngreunat pe DN7, la intrarea în localitatea argeşeană Bascov dinspre Râmnicu Vâlcea, pentru că mulţi automobilişti încetinesc mai mult decât este necesar sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă (la Valea Ursului). În plus, în zonă se desfăşoară o sărbătoare locală.

Pe DN7(E81) Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între localităţile Câinenii Mici (judeţul Vâlcea) şi Lazaret (judeţul Sibiu), la kilometrul 237+051 de metri, până în data de 15 iulie 2016 se execută lucrări de reparaţii la pasajul rutier amenajat peste calea ferată (pasajul Râu Vadului). Circulația este deviată pe un drum lateral, pe care se află amenajată o trecere la nivel cu calea ferată simplă.

În județul Vâlcea, pe Valea Oltului, până pe data de 30 iunie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulația rutieră pe DN7 se desfăşoară restricționat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 – 200+815 metri.

În zona de lucru de la Râu Vadului se circulă uşor îngreunat, dar la Cârligu Mic şi la Căciulata sunt coloane de autovehicule în ambele sensuri.

În judeţul Ialomiţa, pe DN2(E85), înainte de intersecţia cu sens giratoriu de la Urziceni (cu DN1D şi str.1918), s-au format coloane pe sensul de mers către Bucureşti. La fel şi pe DN21, în judeţul Călăraşi, la intrarea în localitatea Drajna Nouă dinspre Slobozia, din cauza trecerii la nivel cu calea ferată, după lăsarea barierelor.

În judeţul Constanţa, coloană există pe DN39, la Agigea.

Mare atenţie! Pe autostrada A1, la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, viteza scade până la 50 km/h. Implicit, se circulă în coloană.

Le recomandăm conducătorilor auto să păstreze o distanţă suficientă în mers, astfel încât să poată opri în condiţii de siguranţă în cazul în care autovehiculele din faţă frânează brusc şi să nu se angajeze în depăşire pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie.

Post-ul Trafic infernal pe DN1 și A1. Românii se întorc din minivacanța de Paște apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Trafic infernal pe DN1 și A1. Românii se întorc din minivacanța de Paște

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

FC Botoșani, antrenament cu cagule, la Gura Humorului, la -15 grade Celsius

FC Botoșani, antrenament cu cagule, la Gura Humorului, la -15 grade Celsius – Lotul celor de la FC Botoșani, pregătit de Cristi Pustai, se află în cantonament de o săptămână …]

Sport 0 Comentarii

Dănuț Lupu este șocat de arestarea prietenului său Iulian Chiriță. ”Toată generația noastră n-a avut minte și n-a știut cum să-și chibzuiască banii câștigați din fotbal. Vreau să fac o fundație pentru ajutorarea fotbaliștilor ajunși în pragul sărăciei”

Dănuț Lupu este șocat de arestarea prietenului său Iulian Chiriță. ”Toată generația noastră n-a avut minte și n-a știut cum să-și chibzuiască banii câștigați din fotbal. Vreau să fac o …]

Sport 0 Comentarii

Biletele pentru meciul cu Finlanda se vând până începe jocul

Biletele pentru meciul cu Finlanda se vând până începe jocul – Interesul fanilor naţionalei României pentru meciul cu Finlanda, joi, ora 21:45, Arena Naţională, a dat peste cap sistemul de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*