Tragedie în casa actriței Demi Moore! Un bărbat găsit mort în piscina acesteia
20 iulie 2015 Comentarii 0

Tragedie în casa actriței Demi Moore! Un bărbat găsit mort în piscina acesteia

Tragedie în casa actriței Demi Moore! Un bărbat găsit mort în piscina acesteia – Celebra actriță Demi Moore este în șoc, după ce un bărbat a fost găsit mort în piscina acesteia.

Un tânăr de 21 de ani a murit în timpul unei petreceri organizate de asistentul actriței în locuința acesteia. Victima a fost identificată în persoana lui Edenilson Steven Valle.

Demi Moore a declarat, într-un comunicat de presă, că este vorba despre „o tragedie greu de imaginat”. Actrița era plecată din țară, așadar nu era acasă în momentul incidentului.

Ofițerul a declarat că Valle dispăruse de aproximativ 15 minute inainte ca prietenii lui să îl găsească plutind în piscină, duminică dimineața. Familia tânărului le-au spus anchetatorilor că acesta nu știa să înoate.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Ministerul de Interne dotează Poliția Rutieră cu sute de autoturisme nemțești

Ministerul de Interne dotează Poliția Rutieră cu sute de autoturisme nemțești – Patru sute de mașini noi, marca Volkswagen Polo, cu motor de 1,2 litri TSI şi echiparea Comfortline, vor …]

Actualitate 0 Comentarii

Accident rutier la Galda de Jos: Un tânăr a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un gard

Accident rutier la Galda de Jos: Un tânăr a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un gard – Un accident rutier s-a petrecut luni seara, în jurul …]

Actualitate 0 Comentarii

Accident produs de un șofer beat din Aiud. A lovit un auto care a ricoșat în țeava de gaz a unui imobil

Accident produs de un șofer beat din Aiud. A lovit un auto care a ricoșat în țeava de gaz a unui imobil – Sâmbătă, în jurul orelor 23.10, poliţiştii rutieri …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*