Tragedie în casa actriței Demi Moore! Un bărbat găsit mort în piscina acesteia
20 iulie 2015 Comentarii 0

Tragedie în casa actriței Demi Moore! Un bărbat găsit mort în piscina acesteia

Tragedie în casa actriței Demi Moore! Un bărbat găsit mort în piscina acesteia – Celebra actriță Demi Moore este în șoc, după ce un bărbat a fost găsit mort în piscina acesteia.

Un tânăr de 21 de ani a murit în timpul unei petreceri organizate de asistentul actriței în locuința acesteia. Victima a fost identificată în persoana lui Edenilson Steven Valle.

Demi Moore a declarat, într-un comunicat de presă, că este vorba despre „o tragedie greu de imaginat”. Actrița era plecată din țară, așadar nu era acasă în momentul incidentului.

Ofițerul a declarat că Valle dispăruse de aproximativ 15 minute inainte ca prietenii lui să îl găsească plutind în piscină, duminică dimineața. Familia tânărului le-au spus anchetatorilor că acesta nu știa să înoate.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Cum va fi VREMEA până în 8 mai. Prognoza meteo în Transilvania și la munte

Cum va fi VREMEA până în 8 mai. Prognoza meteo în Transilvania și la munte – Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru toate regiunile țării, până …]

Actualitate 0 Comentarii

2 decembrie – Ziua internațională pentru abolirea sclaviei

2 decembrie – Ziua internațională pentru abolirea sclaviei – Ziua internațională pentru abolirea sclaviei se celebrează, în fiecare an, la 2 decembrie, marcând data la care a fost adoptată de …]

Actualitate 0 Comentarii

COD GALBEN de ceață în județele Alba și Sibiu în a doua zi de Crăciun

COD GALBEN de ceață în județele Alba și Sibiu în a doua zi de Crăciun – Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare nowcasting Cod galben de ceață în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*