11 aprilie 2016 Comentarii 0

Tragedie fără margini pentru o bătrână din Baia Mare. Ce a păţit la scurt timp după moartea soţului

Tragedie fără margini pentru o bătrână din Baia Mare. Ce a păţit la scurt timp după moartea soţului

Tulburată de pierderea soţului, femeia şi-a anunţat copii din străinătate de această tragedie, apoi a aprins o lumânare în balcon. Fără să-şi dea seama că ar putea provoca o tragedie, bătrâna a plecat de acasă pentru a se ocupe de cele necesare înmormântării şi a lăsat lumânarea arzând.

În timpul în care a fost plecată, balconul a luat foc din cauza lumânării, iar flăcările s-au extins şi la un apartament vecin, dar şi pe acoperiş.

Când au văzut flăcările, vecinii au chemat pompierii, iar aceştia au reuşit să stingă incendiul înainte de a se extinde şi la alte etaje.

Post-ul Tragedie fără margini pentru o bătrână din Baia Mare. Ce a păţit la scurt timp după moartea soţului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tragedie fără margini pentru o bătrână din Baia Mare. Ce a păţit la scurt timp după moartea soţului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Se răzgândește Kobe Bryant în privința retragerii din activitate?

Se răzgândește Kobe Bryant în privința retragerii din activitate? – La câteva zile după anunțul privind retragerea din activitate, eveniment programat pentru finalul sezonului, Kobe Bryant (37 de ani) a …]

Sport 0 Comentarii

EXCLUSIV! Mii de români vor putea rămâne fără CASE!

EXCLUSIV! Mii de români vor putea rămâne fără CASE! – În România tot mai multe case,garduri sau altefl de constrcuții stau să cadă peste oameni,acestea reprezentând un real pericol pentru …]

Sport 0 Comentarii

Atac la atacantul Ciprian Marica: ”Îl mai văd numai prin ziare sau pe Facebook”

Atac la atacantul Ciprian Marica: ”Îl mai văd numai prin ziare sau pe Facebook” – Rămas fără un loc de muncă din luna octombrie, internaționalul Ciprian Marica a fost pus …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*