11 aprilie 2016 Comentarii 0

Tragedie fără margini pentru o bătrână din Baia Mare. Ce a păţit la scurt timp după moartea soţului

Tragedie fără margini pentru o bătrână din Baia Mare. Ce a păţit la scurt timp după moartea soţului

Tulburată de pierderea soţului, femeia şi-a anunţat copii din străinătate de această tragedie, apoi a aprins o lumânare în balcon. Fără să-şi dea seama că ar putea provoca o tragedie, bătrâna a plecat de acasă pentru a se ocupe de cele necesare înmormântării şi a lăsat lumânarea arzând.

În timpul în care a fost plecată, balconul a luat foc din cauza lumânării, iar flăcările s-au extins şi la un apartament vecin, dar şi pe acoperiş.

Când au văzut flăcările, vecinii au chemat pompierii, iar aceştia au reuşit să stingă incendiul înainte de a se extinde şi la alte etaje.

Post-ul Tragedie fără margini pentru o bătrână din Baia Mare. Ce a păţit la scurt timp după moartea soţului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tragedie fără margini pentru o bătrână din Baia Mare. Ce a păţit la scurt timp după moartea soţului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mourinho va primi un buget de 382.000.000 de euro pentru transferuri. Pe cine ia la United

Mourinho va primi un buget de 382.000.000 de euro pentru transferuri. Pe cine ia la United – Portughezul Jose Mourinho va încasa un salariu de 19.000.000 de euro de la …]

Sport 0 Comentarii

Hagi, front comun cu Gigi Becali pentru salvarea Voluntariul. Decizia care-l demască

Hagi, front comun cu Gigi Becali pentru salvarea Voluntariul. Decizia care-l demască – Gică Hagi face front comun cu finul său, Gigi Becali, să-l ajute pe primarul Florentin Pandele să …]

Sport 0 Comentarii

Ce le-a transmis Klaus Iohannis celor care spun că vorbește puțin

Ce le-a transmis Klaus Iohannis celor care spun că vorbește puțin – Preşedintele României, Klaus Iohannis, a afirmat, luni, la Timişoara, că ţine să explice câteva lucruri care au trezit …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*