18 aprilie 2016 Comentarii 0

Tragedie în Vaslui. Soţul şi presupusul amant al unei femei au murit, după ce s-au luat la bătaie pentru ea

Tragedie în Vaslui. Soţul şi presupusul amant al unei femei au murit, după ce s-au luat la bătaie pentru ea

Poveste tragică în comuna Roşieşti din judeţul Vaslui. Doi bărbaţi au murit, după ce s-au luat la bătaie pentru o femeie. Unul a fost omorât cu parul, iar celălalt s-a sinucis.

Totul s-a întâmplat după ce un bărbat în vârstă de 43 de ani şi-a prins soţia cu amantul cu 10 ani mai tânăr decât el. Omul a scos-o afară pe femeie şi l-a luat la bătaie pe rivalul său, cu parul.

În timpul altercaţiei, amantul femeii l-a lovit puternic pe rivalul său, iar acesta din urmă s-a stins, a doua zi, la spital.

Cuprins de remuşcări, bărbatul de 33 de ani şi-a pus capăt zilelor, când a aflat că omul a decedat.

La rândul ei, femeia, în vârstă de 49 de ani, susţine că nu avea nicio relaţie extraconjugală cu respectivul bărbat şi că soţul ei, extrem de gelos, o bătea zilnic. Ca să scape de el, ea susţine că se refugia în casa tânărului de 33 de ani care era, de altfel, prieten de pahar cu soţul ei.

Post-ul Tragedie în Vaslui. Soţul şi presupusul amant al unei femei au murit, după ce s-au luat la bătaie pentru ea apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tragedie în Vaslui. Soţul şi presupusul amant al unei femei au murit, după ce s-au luat la bătaie pentru ea

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Nico Rosberg a câştigat Abu Dhabi Grand Prix, Lewis Hamilton al doilea / GALERIE FOTO

Nico Rosberg a câştigat Abu Dhabi Grand Prix, Lewis Hamilton al doilea / GALERIE FOTO – Pilotul german Nico Rosberg a câştigat a treia cursă la rând, Abu Dhabi Grand …]

Sport 0 Comentarii

Rusul Artem Okulov, dublu medaliat cu aur la cat. 85 kg. Gabriel Sîncrăian, pe locul 5

Rusul Artem Okulov, dublu medaliat cu aur la cat. 85 kg. Gabriel Sîncrăian, pe locul 5 – Gabriel Sîncrăian a reușit cel mai bun rezultat de până acum al României …]

Sport 0 Comentarii

14 moduri prin care relația ta va fi cea mai frumoasă

14 moduri prin care relația ta va fi cea mai frumoasă – Citeşte mai departe pe elle.ro Post-ul 14 moduri prin care relația ta va fi cea mai frumoasă apare …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*