16 aprilie 2016 Comentarii 0

Tragedie la un festival din Buenos Aires. Patri tineri au murit din cauza drogurilor

Tragedie la un festival din Buenos Aires. Patri tineri au murit din cauza drogurilor

Patru tineri, cu vârste între 21 şi 25 de ani, şi-au pierdut cunoştinţa la un festival de muzică din Buenos Aires, fiind transportaţi la spital în comă. În aceeaşi zi, cu toţii au murit. Deocamdată nu se ştie ce substanţe au consumat aceştia, urmând ca autopsia să le dea medicilor mai multe indicii.

Alţi şase tineri au fost transportaţi la spital de la acelaşi festival, dar sunt în stare stabilă.

Festivalul de muzică electronică Time Warp este a treia ediţie în capitala Argentinei. Deocamdată, nu se ştie dacă concertele vor continua şi în zilele următoare sau dacă festivalul va fi anulat.

Foto: losandes.com.ar

Post-ul Tragedie la un festival din Buenos Aires. Patri tineri au murit din cauza drogurilor apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tragedie la un festival din Buenos Aires. Patri tineri au murit din cauza drogurilor

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Fiscul trage cu dinții să recupereze prejudiciul provocat de Asesoft

Fiscul trage cu dinții să recupereze prejudiciul provocat de Asesoft – Asesoft, fosta campioană a Românei la baschet masculin s-a desființat, dar patronul Sebastian Ghiță nu a scăpat de probleme.  …]

Sport 0 Comentarii

Gabi Torje vine cu moralul zdruncinat la echipa națională

Gabi Torje vine cu moralul zdruncinat la echipa națională – În etapa a 7-a de campionat, Gabriel Torje a fost titular sâmbătă, în meciul Gaziantepspor – Osmanlîspor, 2-1 (2-1), din …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*