Tragic îngreunat în Bucureşti, din cauza înmormântării lui Fane Spoitoru
16 aprilie 2016 Comentarii 0

Tragic îngreunat în Bucureşti, din cauza înmormântării lui Fane Spoitoru

Tragic îngreunat în Bucureşti, din cauza înmormântării lui Fane Spoitoru

Traficul a fost blocat, sâmbătă, în oraşul Pantelimon şi, ulterior, în zona Tineretului din Capitală, din cauza înmormântării lui Fane Spoitoru.
Sute de oameni, zeci de bolizi de lux, 5-6 microbuze care „cărau” coroane impresionante de flori şi chiar o mică orchestră au făcut parte din cortegiul interlopului Ion Titişor, decedat joi, 14 aprilie, la o clinică din Israel.
inmormantare-fane-spoitoru-3

Sicriu cu aer condiționat

Interlopul a vrut să fie înmormântat în cripta unde se află și mama lui, iar locul de veci se află lângă cavoul lui Sergiu Nicolaescu.

Trupul lui Fane Spoitoru a fost primenit și mutat într-un sicriu personalizat, făcut pe comandă și dotat cu instalație de aer condiționat, care a fost așezat pe un catafalc de asemenea făcut special. Cei care au venit la priveghi nu au avut voie să faci poze, iar în acest scop au fost angajate echipe de câte 10 bodyguarzi.

Post-ul Tragic îngreunat în Bucureşti, din cauza înmormântării lui Fane Spoitoru apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tragic îngreunat în Bucureşti, din cauza înmormântării lui Fane Spoitoru

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Atac armat în SUA. 6 persoane au murit

Atac armat în SUA. 6 persoane au murit – Un nou atac armat a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în statul american Georgia. Atacul vine după un …]

Sport 0 Comentarii

Ștefan Radu, în pericol! ^Fanii echipei Lazio au turbat, după 0-5 cu Napoli, și amenință cu represalii: ”11 viermi!”

Ștefan Radu, în pericol! ^Fanii echipei Lazio au turbat, după 0-5 cu Napoli, și amenință cu represalii: ”11 viermi!” – Lazio este contestată puternic din interior. ”11 nevrednici!” sau ”11 …]

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Ne vedem doar seara şi facem sex şi ne băgăm la somn, atât…”

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Ne vedem doar seara şi facem sex şi ne băgăm la somn, atât…” – De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*