Traian Băsescu critică vizita lui Iohannis în Afganistan, dar și ținuta Primei Doamne
4 mai 2016 Comentarii 0

Traian Băsescu critică vizita lui Iohannis în Afganistan, dar și ținuta Primei Doamne

Traian Băsescu critică vizita lui Iohannis în Afganistan, dar și ținuta Primei Doamne

Fostul președinte Traian Băsescu a adus o mulțime de critici la adresa actualului șef de stat după vizita acestuia în Afganistan. În plus, s-a arătat nemulțimit și de ținuta pe care Prima Doamnă a adoptat-o.

traian-basescu_29_7e9dbcd43d_45f3959374_03_60e32cc1f5.jpgÎntr-un interviu acordat România TV, Traian Băsescu a declarat că vizita președintelui Klaus Iohannis în Afganistan împreună cu soția sa a fost o greșeală.

„Aici a fost o greșeală. Nu se poate să nu fi existat un briefing făcut de ofițerii comandanți președintelui în legătură cu misiunile pe care le au. Acel briefing este secret de stat. Ce au făcut cu doamna Iohannis cât timp s-a ținut briefingul? (…) Nu ai ce să cauți însoțit de soție în teatrul de operații. Încă nu am văzut șef de stat să facă o astfel de mișcare. După mine a fost o greșeală să meargă cu soția în teatrul de operații”, a declaratfostul președinte.

După ce i-a fost prezentată o fotografie cu soții Iohannis la acel briefing, fostul șef al statului a admis fie că imaginea a fost surprinsă la sfârșit, fie că militarii nu i-au mai spus președintelui despre misiunile lor.

iohannis paste afganistan (3)

„Sunt două alternative: ori e doar o poză făcută la sfârșit, ori dacă doamna a participat la briefing unde militarii au prezentat misiunile, toate cele, vă asigur că militarii i-au spus lui Iohannis povești din Irak, nu din Afganistan. Nu știu dacă i le-au și prezentat că totuși nu se cade să fie un civil la un briefing în care sunt prezentate misiunile de luptă ale militarilor într-un teatru de război. (…) Există și varianta să nu fi prezentat misiunile așa cum erau ele și militarii să fi recurs la un truc și să spună cu totul altceva decât misiunile precise cum se raportează comandantului armatei. Nu i-au spus. Au ciocnit ouăle și gata. Ca gest a fost în regulă. Într-o zi de mare sărbătoare președintele s-a dus în mijlocul militarilor”, a adăugat Băsescu.

iohannis paste afganistan (2)

El a criticat ținuta vestimentară a președintelui și a soției sale. „Totuși, oastea aia era îmbrăcată cu bocanci, cu armamentul de luptă pe ea, cu căștile pe cap sau, mă rog, la briefing erau fără căști. Nu poți să mergi în rochie fără mânecă. Eu mergeam în zonă de război. Iohannis neplecând în teritoriul afgan cred că nu și-a dat seama că nu ar trebui să fie în costum și adoptat această ținută de sărbătoare. S-ar putea să fi plecat direct de la Înviere, pentru că a doua zi erau la Kandahar. Nu vreau să fiu un critic exagerat. Până la urmă … fiind sărbătoare și-a umplut de praf un costum. Asta e! (…) Ce-ți era ca în loc de costum să ai pe tine o geacă? În Afganistan e frig, nu te topești de căldură în sezonul ăsta”, a mai spus fostul președinte.

Președintele Klaus Iohannis a mers duminică în teatrul de operații din Afganistan, unde s-a întâlnit cu militarii români.

Post-ul Traian Băsescu critică vizita lui Iohannis în Afganistan, dar și ținuta Primei Doamne apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Traian Băsescu critică vizita lui Iohannis în Afganistan, dar și ținuta Primei Doamne

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Locul 3 pentru spadasina Ana-Maria Popescu la Cupa Mondială de la Barcelona

Locul 3 pentru spadasina Ana-Maria Popescu la Cupa Mondială de la Barcelona – Scrimera română Ana-Maria Popescu (fostă Brânză) a ocupat locul al treilea la etapa de Cupă Mondială feminină …]

Sport 0 Comentarii

Victor Hănescu şi Adrian Ungur bat tot. Cei doi români joacă finala la Alphen aan den Rijn (Olanda)

Victor Hănescu şi Adrian Ungur bat tot. Cei doi români joacă finala la Alphen aan den Rijn (Olanda) – Perechea Victor Hănescu/Adrian Ungur s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de …]

Sport 0 Comentarii

Ce a apărut pe pagina de Facebook a iubitei lui Keo, după ce Andreea Bălan a anunțat că este însărcinată

Ce a apărut pe pagina de Facebook a iubitei lui Keo, după ce Andreea Bălan a anunțat că este însărcinată – Misty și Keo trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*