19 aprilie 2016 Comentarii 0

Trailer de 7 ore pentru cel mai lung film din istorie. De câte ore crezi că ai nevoie să vezi ”Ambiancé”?

Trailer de 7 ore pentru cel mai lung film din istorie. De câte ore crezi că ai nevoie să vezi ”Ambiancé”?

Nu mai puțin de 7 ore și 20 de minute durează trailerul pentru Ambiancé, cel mai lung film făcut vreodată. 

Și dacă numai acest fragment care are rolul de a atrage spectatorii durează cât trei filme obișnuite, producția suedezului Anders Weberg este făcută să fie vizionată pe parcursul a… 30 de zile!

Acesta este doar primul trailer, pentru că directorul a anunțat că îl pregătește și încă unul care însă va avea 72 de ore! Dacă sunteți curioși, trebuie să mai aveți răbdare totuși până în 2018.

Filmul experimental Ambiancé, care va fi lansat pe 31 decembrie 2020, este al-negră și prezintă de fapt o singură scenă în care doi artiști sunt pe o plajă din sudul Suedei. Atât!

Descrisă de Weberg drept o poveste în care ”spațiul și timpul se întretaie într-o călătorie ireală, dincolo de locuri”, pelicula este în mod clar dedicată celor mai mari cinefili, altfel cine ar avea răbdare să stea 30 de zile să se uite la film?

Dacă totuși aveți 7.20 ore la dispoziție, aici puteți urmări trailerul:

<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/160627722″ width=”640″ height=”359″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Post-ul Trailer de 7 ore pentru cel mai lung film din istorie. De câte ore crezi că ai nevoie să vezi ”Ambiancé”? apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Trailer de 7 ore pentru cel mai lung film din istorie. De câte ore crezi că ai nevoie să vezi ”Ambiancé”?

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ecclestone critică Formula 1. Bonus: “Putin ar trebui să conducă Europa!”

Ecclestone critică Formula 1. Bonus: “Putin ar trebui să conducă Europa!” – Mai rar patron care să-și critice public propria afacere! A făcut-o Bernie Ecclestone (85 de ani), “supremul” Formulei …]

Sport 0 Comentarii

Curaj găină, că te tai! Mircea Rednic: ”Anul acesta dorim titlul de campioană cu numărul 19”

Curaj găină, că te tai! Mircea Rednic: ”Anul acesta dorim titlul de campioană cu numărul 19” – Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo București, a declarat, joi, că speră să obțină, …]

Sport 0 Comentarii

Laptele românesc revine la putere!

Laptele românesc revine la putere! – Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul pentru promulgarea legii privind  măsuri suplimentare obligatorii pentru etichetarea laptelui proaspăt pentru consum şi a produselor lactate. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*