4 aprilie 2016 Comentarii 0

Transalpina se deschide de Paști!

Transalpina se deschide de Paști!

Circulația rutieră pe DN 67C Transalpina, pe sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, rămâne închisă, din cauza căderilor de zăpadă, însă cel mai spectaculos drum din România se va deschide oficial pe 1 mai, de Paști.

”Drumul Regelui” sau Transalpina este şoseaua cea mai înaltă din România. Aceasta urcă din Novaci, trece prin Rânca şi atinge în Pasul Urdele altitudinea de 2.145 m, pentru coborî apoi la Obârşia Lotrului şi de acolo până la Sebeş.

În toamna anului trecut, Transalpina a fost închisă din cauza condițiilor meteo nefavorabile și, deși mulți se așteptau să fie deschisă la începutul acesteri luni, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a decis să redeschidă  traseul abia în prima zi a lunii mai, în care anul acesta pică Paștele.

”Din cauza căderilor masive de zăpadă în ultimele zile, circulația rutieră pe DN 67C pe sectorul de drum cuprins între km 34+800‘ km 67+400, Rânca – Obârșia Lotrului rămâne închis până la data de 30.04.2016. Astfel, Transalpina se va deschide, oficial, de Paști”, se arată în comunicatul CNADNR.

Post-ul Transalpina se deschide de Paști! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Transalpina se deschide de Paști!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga 1. CFR Cluj – Pandurii (ora 20.30, Digi, Dolce, Look)

Liga 1. CFR Cluj – Pandurii (ora 20.30, Digi, Dolce, Look) – Liga 1 CFR Cluj – Pandurii 0-0 / LIVE (ora 20.30, Digi, Dolce, Look) De ziua națională a României …]

Sport 0 Comentarii

Valerii Moraru a depus cerere de listare la bursă a echipei Rapid

Valerii Moraru a depus cerere de listare la bursă a echipei Rapid – Finanțatorul Rapidului, Valerii Moraru, caută să salveze echipa de lângă Podul Grant după modelul marilor cluburi din Occident. …]

Sport 0 Comentarii

Fostul internaţional ceh Pavel Srnicek, în stare critică după ce a suferit un stop cardiac

Fostul internaţional ceh Pavel Srnicek, în stare critică după ce a suferit un stop cardiac – Fostul portar ceh Pavel Srnicek este în stare critică, după ce a suferit un …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*