Transformarea incredibilă a unui câine obez! A slăbit peste jumătate din greutatea sa
13 aprilie 2016 Comentarii 0

Transformarea incredibilă a unui câine obez! A slăbit peste jumătate din greutatea sa

Transformarea incredibilă a unui câine obez! A slăbit peste jumătate din greutatea sa

Un câine obez a reușit ceea ce părea imposibil! Patrupedul din rasa basset avea o greutate de peste 17 kilograme, ceea ce însemna că suferă de obezitate morbidă și că ar fi putut să moară din cauza surplusului foarte mare de kilograme în orice moment.

Patrupedul a fost dus însă la un adăpost de animale din Houston, după ce fostul său stăpân a murit. Din luna septembrie și până acum, câinele Vincent a fost ținut sub observație, iar cei care au avut grijă de el i-au schimbat complet alimentația. Dacă până atunci patrupedul era hrănit doar cu mâncare fast-food, el a început să consume alimente sănătoase.

“Era prietenos, însă abia puteam să îmi dau seama dacă sta jos sau stă în picioare. Având picioarele foarte mici, nu era o diferență între podea și pieptul și abdomenul său”, a declarat un veterinar pentru CNN, potrivit The Telegraph.

Un câine obez a slăbit peste 10 kilograme în aproape opt luni

Foto: HEPTA

În aproape opt luni, câinele Vincent a reușit să slăbească peste 10 kilograme, iar a ajuns la o greutate de șapte kilograme. Desigur, patrupedul a devenit mult mai activ și mult mai vesel. Acum, el caută noi stăpâni.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/8Ve86jsB3tw” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Post-ul Transformarea incredibilă a unui câine obez! A slăbit peste jumătate din greutatea sa apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Transformarea incredibilă a unui câine obez! A slăbit peste jumătate din greutatea sa

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Baschetul din Ploiești visează din nou la titluri. 9 transferuri pentru promovare! Căpușan și Santana, la CSM Ploiești!

Baschetul din Ploiești visează din nou la titluri. 9 transferuri pentru promovare! Căpușan și Santana, la CSM Ploiești! – Echipa masculină de baschet seniori de la CSM Ploieşti va aborda …]

Sport 0 Comentarii

Sepp Blatter rămâne președinte al FIFA până în februarie, anunță avocații

Sepp Blatter rămâne președinte al FIFA până în februarie, anunță avocații – Președintele demisionar al Federației internaționale de fotbal (FIFA), Joseph Blatter, aflat în prezent sub urmărire penală declanșată de …]

Sport 0 Comentarii

Primăria Capitalei a fost amendată pentru discriminare

Primăria Capitalei a fost amendată pentru discriminare – Primăria Capitalei a fost amendată cu 10.000 de lei de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), care a considerat că acordarea a doar …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*