Transport și acces gratuit pentru elevii la muzeul lui Țiriac
20 aprilie 2016 Comentarii 0

Transport și acces gratuit pentru elevii la muzeul lui Țiriac

Transport și acces gratuit pentru elevii la muzeul lui Țiriac

Elevii pasionați de mașini, alături de profesorii lor, pot beneficia din această lună de transport și acces gratuit la muzeul lui Țiriac în care sunt expuse cele mai frumoase, celebre, dar și cele mai scumpe autoturisme din întreaga lume.  

În cadrul unor tururi organizate prin unitățile de învățământ de care aceștia aparțin, care se pot desfășura de luni până joi, în intervalul orar 10:00-16:00, elevii au transport gratuit cu un autocar Mercedes Benz. Inițiativa, venită chiar din partea omului de afaceri care a și pus la bătaie autocarul pentru transport, are scopul de a consolida cunoștințele copiilor și tinerilor cu privire la istoria automobilelor și, de asemenea, de a le oferi acestora oportunitatea de a descoperi pasiunea pentru domeniul auto.

VLAD6258

În cadrul tururilor dedicate, coordonate de ghizii galeriei, elevii vor avea posibilitatea să-și însușească detalii inedite despre modelele auto și moto din colecția fostului mare tenismen. Primăriile de sector din București au primit înștiințări oficiale care detaliază inițiativa, urmând ca acestea să informeze școlile din zonele de care sunt responsabile.

Unul dintre grupurile de elevi sosite astăzi în vizită la muzeul de mașini a fost întâmpinat chiar de Ion Țiriac, care a ținut să le facă și o scurtă prezentare a bijuteriilor pe care le deține.

Țiriac Collection, prima galerie auto personală deschisă în România reunește în permanență peste 150 de modele emblematice aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

VLAD6242

foto: Vlad Chirea

Post-ul Transport și acces gratuit pentru elevii la muzeul lui Țiriac apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Transport și acces gratuit pentru elevii la muzeul lui Țiriac

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

El este ultima speranţă! Cui vrea să îi ceara Ionuţ Gologan ajurorul, pentru a scăpa de pedeapsa cu moartea!

El este ultima speranţă! Cui vrea să îi ceara Ionuţ Gologan ajurorul, pentru a scăpa de pedeapsa cu moartea! – Românul condamnat la moarte în Malaezia ar face orice să …]

Sport 0 Comentarii

Hoban trage la titlu, Pintilii, Bumba și Antal sunt la retrogradare / GALERIE FOTO

Hoban trage la titlu, Pintilii, Bumba și Antal sunt la retrogradare / GALERIE FOTO – Fotbaliștii românii din Israel trăiesc stări diferite. În timp ce Ovidiu Hoban se află pe locul …]

Cele mai bogate animale din lume. Valorează milioane de dolari

Cele mai bogate animale din lume. Valorează milioane de dolari – Iubitorii de animale ar putea să facă orice pentru acestea, inclusiv să le lase moștenire toată averea. De exemplu, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*