5 mai 2016 Comentarii 0

Tratament de lux pentru luptătorii Superkombat

Tratament de lux pentru luptătorii Superkombat

Luptătorii Superkombat beneficiază de tratament regesc înaintea confruntărilor care vor avea loc sâmbătă la Romexpo în cadrul primului Grand Prix organizat în 2016 în ţara noastră şi transmis în direct în 95 de ţări.

Campionii au început deja să ajungă la Bucureşti din toate colţurile lumii, primul fiind chiar challengerul oficial la titlul mondial la categoria semigrea, brazilianul Cesar „Cesinha” Almeida, cel care îl va înfrunta în main-event pe spaniolul Moises Baute.

„Chiar dacă vremea nu e ca în Brazilia, îmi place Bucureştiul, iar hotelul este absolut extraordinar, serviciile sunt ireproşabile, este ceva de vis. E locul ideal de relaxare, ne încărcăm băteriile până la gală, acolo vor ieşi scântei”, a afirmat campionul brazilian, care a fost aşteptat cum se cuvine de specialiştii de la Premier Palace Spa Hotel pentru a se recupera după zborul de 24 de ore. De astăzi şi până vineri dimineaţă vor ajunge toţi cei 22 de luptători profesionişti, dar şi legendarul Remy Bonjasky, acesta fiind invitatul special al evenimentului organizat de Eduard Irimia la Bucureşti.
Promoţia internaţională Superkombat pe reguli K-1 va reveni la Bucureşti pe 7 mai, atunci când va organiza al doilea mare eveniment al anului, care va include în premieră o tematică expo la nivel mondial şi totodată lansarea Academiei Superkombat.

Imediat după gală, Eduard Irimia a anunţat că luptătorii şi staful vor petrece la Player alături de vedetele Gumball 3.000, printre participanţi numărându-se David Hasselhof, Jean Alesi, David Coulthard şi Afro Jack.

Post-ul Tratament de lux pentru luptătorii Superkombat apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tratament de lux pentru luptătorii Superkombat

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Românii au prins gustul vacanțelor exotice. Plătesc, în medie, 1400 euro / persoană pentru un sejur

Românii au prins gustul vacanțelor exotice. Plătesc, în medie, 1400 euro / persoană pentru un sejur – În ultimii ani, românii au început să aleagă tot mai mult destinații de …]

Sport 0 Comentarii

Benny Adegbuyi a pierdut revanșa în fața lui Rico Verhoeven! ^Olandezul l-a făcut KO în 132 de secunde / VIDEO

Benny Adegbuyi a pierdut revanșa în fața lui Rico Verhoeven! ^Olandezul l-a făcut KO în 132 de secunde / VIDEO – Rico Verhoeven (26 de ani) și-a păstrat centura la …]

Sport 0 Comentarii

A câștigat la Marea Dezlipeală mașina de spălat pe care și-o dorea

A câștigat la Marea Dezlipeală mașina de spălat pe care și-o dorea – Cadoul iepurașului de Paști a sosit un pic mai devreme pentru o bucureșteancă de 60 de ani. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*