Trei imigranți din Afganistan s-au speriat când au ajuns în România și au vrut să fugă! GALERIE FOTO
27 aprilie 2016 Comentarii 0

Trei imigranți din Afganistan s-au speriat când au ajuns în România și au vrut să fugă! GALERIE FOTO

Trei imigranți din Afganistan s-au speriat când au ajuns în România și au vrut să fugă! GALERIE FOTO

Trei tineri din Afganistan, cu vârste între 18 și 21 de ani, au fost prinși de polițiștii de frontieră români după ce au tăiat prelata de la remorca unui TIR și au sărit din mers, în localitatea constănțeană Ciocârlia.

În cursul zilei de marți, în urma unei sesizări primite din partea lucrătorilor Serviciului pentru Imigrări Constanța – IGI, polițiștii Gărzii de Coastă au descins în localitatea Ciocîrlia, unde au reținut trei tineri care nu vorbeau limba română și nu își justificau prezența pe teritoriul României, părând speriați și dezorientați de cele găsite în țara noastră.

Polițiștii de frontieră i-au preluat pe cei trei bărbați și pe conducătorul autotrenului în cauză, un cetățean ucrainean, pe care i-au condus la sediul Gărzii de Coastă pentru cercetări.

imigranti2
imigranti3
imigranti4
imigranti5
imigranti6
imigranti7

Din cercetările coordonate de procurorul investit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța a rezultat faptul că cei trei sunt cetățeni afgani și au fost transportați din Turcia într-un automarfar, încărcat cu paleți de lemn ce conțineau materiale ceramice. Aceștia au declarat că au achitat suma de 2.500 de euro conducătorului autovehiculului – un cetățean ucrainean în vârstă de 55 de ani – și vroiau să ajungă într-o țară din Uniunea Europeană.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că șoferul confecționase un sistem artizanal prin care ușile de acces ale semiremorcii nu prezentau urme de forțare, fiind sigilate cu un cablu aferent, astfel încât sigiliul vamal aplicat de autoritățile din Turcia era intact.
Polițiștii de frontieră constănțeni continuă investigațiile, sub coordonarea procurorului investit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de „trecerea frauduloasă a frontierei de stat” și „trafic de migranți”, fapte prevăzute și sancționate de art. 262, alin. 1 și art. 263, alin. 1 și 2 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Șoferul TIR-ului a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Post-ul Trei imigranți din Afganistan s-au speriat când au ajuns în România și au vrut să fugă! GALERIE FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Trei imigranți din Afganistan s-au speriat când au ajuns în România și au vrut să fugă! GALERIE FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

BOMBĂ! FRF i-a eliminat pe răzvrătiții care și-au cerut primele de calificare la Euro! Pompiliu Popescu și masorii, dați afară de la echipa națională! Hexan era de 25 de ani la lot!

BOMBĂ! FRF i-a eliminat pe răzvrătiții care și-au cerut primele de calificare la Euro! Pompiliu Popescu și masorii, dați afară de la echipa națională! Hexan era de 25 de ani …]

Sport 0 Comentarii

Becurile ecologice te pot îmbolnăvi de cancer. Ce substanțe conțin

Becurile ecologice te pot îmbolnăvi de cancer. Ce substanțe conțin – Becurile ecologice sunt din ce în ce mai populare, pentru că țin mai mult, consumă mai puțin și sunt …]

Sport 0 Comentarii

Horoscop Mariana Cojocaru: Care este îngerul care îţi protejează zodia

Horoscop Mariana Cojocaru: Care este îngerul care îţi protejează zodia – Mai multe pe rtv.net Post-ul Horoscop Mariana Cojocaru: Care este îngerul care îţi protejează zodia apare prima dată în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*