7 mai 2016 Comentarii 0

Treisprezece consilieri militari iranieni au fost ucişi în confruntări din nordul Siriei

Treisprezece consilieri militari iranieni au fost ucişi în confruntări din nordul Siriei

Treisprezece consilieri militari iranieni au murit şi alţi douăzeci şi unu au fost răniţi în timpul confruntărilor care au avut loc în nordul Siriei, în apropiere de oraşul Alep.

Aceşti consilieri, membri ai Gardienilor Revoluţiei (armata de elită a regimului de la Teheran), erau originari din provincia Mazandaran, a declarat Hossein Ali Rezayi, un purtător de cuvânt al acestei armate, citat de agenţiile de presă Insa şi Fars. Potrivit  Gardienilor Revoluţiei din Mazandaran, militraii iranieni au fost ucişi sau răniţi în localitatea Khan Touman, situată la aproximativ zece kilometri sud-vest de metropola Alep.

Post-ul Treisprezece consilieri militari iranieni au fost ucişi în confruntări din nordul Siriei apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Treisprezece consilieri militari iranieni au fost ucişi în confruntări din nordul Siriei

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Naţionala de tineret a spălat ruşinea cu Bulgaria şi a învins în Armenia

Naţionala de tineret a spălat ruşinea cu Bulgaria şi a învins în Armenia – Naţionala Under 21 a României a câștigat, marţi, partida de la Erevan, cu selecţionata similară a Armeniei, …]

Sport 0 Comentarii

Scrisoare emoționantă a unui fan de Petrolul, ”din pasiune pentru culori”: ”Indiferent de obstacole, ne trăim pasiunea. Ei ne alungă, noi găsim calea să fim acolo. Veniți lângă echipă!”

Scrisoare emoționantă a unui fan de Petrolul, ”din pasiune pentru culori”: ”Indiferent de obstacole, ne trăim pasiunea. Ei ne alungă, noi găsim calea să fim acolo. Veniți lângă echipă!” – …]

Real, Barcelona și Atletico, umăr la umăr în lupta pentru titlu. A revenit Raț! VIDEO

Real, Barcelona și Atletico, umăr la umăr în lupta pentru titlu. A revenit Raț! VIDEO – FC Barcelona, Atletico Madrid și Real Madrid continuă lupta la baionetă pentru titlul în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*