6 aprilie 2016 Comentarii 0

Tribunalul Brașov a discutat astăzi despre insolvența ”stegarilor”. Magistrații au luat o decizie de mijloc

Tribunalul Brașov a discutat astăzi despre insolvența ”stegarilor”. Magistrații au luat o decizie de mijloc

Tribunalul Braşov a stabilit, miercuri, un nou termen în dosarul de insolvenţă al FC Braşov pentru 22 iunie. Administratorul judiciar al FC Braşov, Alexandru Cosmin Gheorghe, a cerut instanţei un nou termen pentru ca echipa să poată termina campionatul, argumentul principal fiind acela că FC Braşov are şanse reale de promovare şi poate încasa o sumă importanată din drepturile TV.

Cererea admistratorului judiciar al FC Braşov a fost susţinuă de avocaţii lui Mugurel Buga şi Adrian Szabo, în timp ce reprezentanta Finanţelor s-a opus, anunță monitorulexpres.ro.

”Instanţa acordă un termen pentru data de 22 iunie. Instanţa a decis să acorde un nou termen în acest dosar, astfel că echipa îşi poate continua activitatea. Dacă echipa ar promova şi ar obţine banii din drepturile de televiziune, creditorii nu ar fi prejudiciaţi pentru că ar putea să-şi recupereze o parte din bani”, a declarat administratorul judiciar al FC Braşov, Alexandru Cosmin Gheorghe, cel care a vorbit şi despre cele două procese aflate pe rol prin care FC Braşov are şanse mari să scape de datorii.

”Este un proces pe rol cu Ioan Neculaie pentru pentru recuperarea unui prejudiciu de 30 de milioane de lei. Este vorba de un contract de vînzare – cumpărare a unui teren. În acest dosar avem termen în data de 10 mai”.

Post-ul Tribunalul Brașov a discutat astăzi despre insolvența ”stegarilor”. Magistrații au luat o decizie de mijloc apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tribunalul Brașov a discutat astăzi despre insolvența ”stegarilor”. Magistrații au luat o decizie de mijloc

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Spaniolii anunță: Espanyol va decide duminică viitorul lui Costel Gâlcă. ^Românul va fi înlocuit cu un nume greu!

Spaniolii anunță: Espanyol va decide duminică viitorul lui Costel Gâlcă. ^Românul va fi înlocuit cu un nume greu! – Salvat de jucători după rușinea cu Real Sociedad (0-5), antrenorul român …]

Sport 0 Comentarii

Dunărea Călărași, prima calificată în Final Four-ul Cupei

Dunărea Călărași, prima calificată în Final Four-ul Cupei – AHC Dunărea Călărași a învins Dinamo București în sferturile Cupei României, scor 32-29 (15-13) și merge în Final Four, informează handbalvolei.ro. …]

Sport 0 Comentarii

Ultimul omagiu pentru Ekeng, vineri, la stadionul Dinamo

Ultimul omagiu pentru Ekeng, vineri, la stadionul Dinamo – Trupul neînsuflețit al regretatului fotbalist dinamovist Patrick Ekeng va fi depus vineri, la ora 9:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*