25 aprilie 2016 Comentarii 0

Tricolorii îi amenință pe francezi înaintea meciului din debutul Campionatului European: ”Eu cred într-un 1-1!”

Tricolorii îi amenință pe francezi înaintea meciului din debutul Campionatului European: ”Eu cred într-un 1-1!”

Franța – România, meciul de deschidere al campionatului European de Fotbal din Hexagon, este privit de tricolori ca un prilej de a fura ochii lumii. Claudiu Keșeru, fost jucător în Hexagon, le-a promis „cocoșilor” că le va face zile fripte.

La conferința de presă de azi, de la Paris, au mai vorbit Răzvan Burleanu, dar și Viorel Moldovan și Ionuț Badea, „secunzii” lui Anghel Iordănescu. Iată ce au spus cei patru la conferința de presă de la Ambasada României de la Paris.

„Vă asigur, și aici vorbesc în numele tuturor băieților care pot fi convocați la Campionatul European, că vom trata meciul de deschidere cu mare determinare și că vom avea o prestație bună. Eu cred într-un rezultat de egalitate, 1-1. Chiar dacă în preliminarii nu am marcat foarte multe goluri, echipa a practicat un joc ofensiv și are o preocupare permanentă pentru organizarea atacului”, a spus Claudiu Keșeru. 

„Consider că echipa Franței are șanse foarte bune la câștigarea titlului european, dar sper într-un rezultat pozitiv pentru noi în meciul de deschidere. Îmi doresc ca ambele echipe să treacă de faza grupelor și să se întâlnească și a doua oară la Euro 2016”, a declarat Răzvan Burleanu.

”Poate nu avem individualități cum vedem la cele mai puternice echipe ale Europei, dar avem o echipă omogenă, disciplinată tactic. Naționala României are forță de grup și este greu de manevrat de adversari”, a completat Viorel Moldovan.

”În campania de calficare pentru Euro 2016 nu am avut o bază de selecție deosebită. Statistic vorbind, în România sunt legitimați pentru fotbal doar 0,5% din totalul populației, dar sperăm ca prin programele de dezvoltare lansate de FRF acest aspect să se îmbunătățească în următorii ani. Am pornit inițial de la un grup de 70 de jucători selecționabili pentru Euro. Acum, după mai multe evaluări, am ajuns la 45. La finalul lunii mai, vom anunța lotul de 23 pentru turneul din Franța”, a încheiat Ionuț Badea. 

Post-ul Tricolorii îi amenință pe francezi înaintea meciului din debutul Campionatului European: ”Eu cred într-un 1-1!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tricolorii îi amenință pe francezi înaintea meciului din debutul Campionatului European: ”Eu cred într-un 1-1!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Anunț de ultimă oră al lui Mark Zuckerberg. Are legătură cu pozele de pe Facebook

Anunț de ultimă oră al lui Mark Zuckerberg. Are legătură cu pozele de pe Facebook – Mark Zuckerberg a anunțat că Facebook a lansat o nouă înlesnire pentru utilizatorii rețelei …]

Sport 0 Comentarii

Mesajul de Paște al Patriarhului Daniel: „Lumea este tot mai confuză și tristă”

Mesajul de Paște al Patriarhului Daniel: „Lumea este tot mai confuză și tristă” – Creștinii ortodocși se pregătesc de cea mai mare sărbătoare a Bisericii. Patriarhul Daniel le-a transmis credincioșilor …]

Sport 0 Comentarii

Încă o explozie în Turcia. Mai multe persoane au murit

Încă o explozie în Turcia. Mai multe persoane au murit – După atacul cu bombă care a avut loc în Istanbul, joi, o altă explozie s-a produs în Turcia, de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*