25 aprilie 2016 Comentarii 0

Tricolorii îi amenință pe francezi înaintea meciului din debutul Campionatului European: ”Eu cred într-un 1-1!”

Tricolorii îi amenință pe francezi înaintea meciului din debutul Campionatului European: ”Eu cred într-un 1-1!”

Franța – România, meciul de deschidere al campionatului European de Fotbal din Hexagon, este privit de tricolori ca un prilej de a fura ochii lumii. Claudiu Keșeru, fost jucător în Hexagon, le-a promis „cocoșilor” că le va face zile fripte.

La conferința de presă de azi, de la Paris, au mai vorbit Răzvan Burleanu, dar și Viorel Moldovan și Ionuț Badea, „secunzii” lui Anghel Iordănescu. Iată ce au spus cei patru la conferința de presă de la Ambasada României de la Paris.

„Vă asigur, și aici vorbesc în numele tuturor băieților care pot fi convocați la Campionatul European, că vom trata meciul de deschidere cu mare determinare și că vom avea o prestație bună. Eu cred într-un rezultat de egalitate, 1-1. Chiar dacă în preliminarii nu am marcat foarte multe goluri, echipa a practicat un joc ofensiv și are o preocupare permanentă pentru organizarea atacului”, a spus Claudiu Keșeru. 

„Consider că echipa Franței are șanse foarte bune la câștigarea titlului european, dar sper într-un rezultat pozitiv pentru noi în meciul de deschidere. Îmi doresc ca ambele echipe să treacă de faza grupelor și să se întâlnească și a doua oară la Euro 2016”, a declarat Răzvan Burleanu.

”Poate nu avem individualități cum vedem la cele mai puternice echipe ale Europei, dar avem o echipă omogenă, disciplinată tactic. Naționala României are forță de grup și este greu de manevrat de adversari”, a completat Viorel Moldovan.

”În campania de calficare pentru Euro 2016 nu am avut o bază de selecție deosebită. Statistic vorbind, în România sunt legitimați pentru fotbal doar 0,5% din totalul populației, dar sperăm ca prin programele de dezvoltare lansate de FRF acest aspect să se îmbunătățească în următorii ani. Am pornit inițial de la un grup de 70 de jucători selecționabili pentru Euro. Acum, după mai multe evaluări, am ajuns la 45. La finalul lunii mai, vom anunța lotul de 23 pentru turneul din Franța”, a încheiat Ionuț Badea. 

Post-ul Tricolorii îi amenință pe francezi înaintea meciului din debutul Campionatului European: ”Eu cred într-un 1-1!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tricolorii îi amenință pe francezi înaintea meciului din debutul Campionatului European: ”Eu cred într-un 1-1!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Şase dintr-o lovitură! O maşină a intrat frontal într-un grup de ciclişti

Şase dintr-o lovitură! O maşină a intrat frontal într-un grup de ciclişti – Şase dintre cicliştii echipei Giant-Alpecin au fost accidentaţi serios în timpul unui antrenament după ce o maşină …]

Sport 0 Comentarii

Fotbalul belgian, depopulat! Încă un stranier vrea să-și ia câmpii!

Fotbalul belgian, depopulat! Încă un stranier vrea să-și ia câmpii! – După explozie, risc de implozie în Belgia! Străinii vor să părăsească țara. Exodul se simte la nivelul fotbaliștilor. După …]

Sport 0 Comentarii

Simona Marinescu trăiește o dramă, la mii de kilometri de România: ^”35 de ani de singurătate, de revoltă și de lacrimi!” / GALERIE FOTO

Simona Marinescu trăiește o dramă, la mii de kilometri de România: ^”35 de ani de singurătate, de revoltă și de lacrimi!” / GALERIE FOTO – În timp ce fostul ei …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*