4 mai 2016 Comentarii 0

Trucul prin care îți usuci oja pe unghii instant

Trucul prin care îți usuci oja pe unghii instant

Să îți faci manichiura acasă poate fi un real chin, mai ales dacă ai două mâini stângi. Pe lângă faptul că nu reușești să aplici ca la carte lacul de unghii și realizezi, cu această ocazie, un ”tablou” de toată frumusețea și pe degete, nici uscarea nu este un proces mai ușor.

De cele mai multe ori, cele câteva minute pe care trebuie să le așteptăm pentru ca unghiile noastre să se usuce ni se par o veșnicie și exact în acel răgaz este musai să facem câte ceva. La finalul acțiunii constatăm cu stupoare că lacul de pe unghii nu a prins cum trebuie și ar fi necesară repetarea operațiunii. Alt chin, altă distracție!

Dacă aici îți arătam cum să realizezi o manichiură perfectă acasă, fără să îți murdărești unghiile cu ojă, în continuare îți vom arăta ce ai de făcut pentru ca lacul să se usuce într-o secundă.

Trucul este la îndemâna oricui, prin care ne putem usca unghiile într-o secundă. Pentru ca manichiura ta să se usuce instant ai nevoie totuși de un produs mai deosebit. Este vorba despre spray-ul pentru gătit, care se găsește la unele hipermarketuri, dar și pe Internet.

Citește materialul pe Unica.ro

Post-ul Trucul prin care îți usuci oja pe unghii instant apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Trucul prin care îți usuci oja pe unghii instant

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Cazul pacientului Mihai Petre, bătrânul dat afară din spital, înainte de operație, pentru că denunțase un doctor șpăgar

Cazul pacientului Mihai Petre, bătrânul dat afară din spital, înainte de operație, pentru că denunțase un doctor șpăgar – Medicii și conducerea Spitalului Municipal din Mediaș, județul Sibiu, s-au răzbunat …]

Sport 0 Comentarii

Schimbări pe litoralul românesc, în 2016. Fără comerţ ambulant şi fără ponei pe plaje, la vară

Schimbări pe litoralul românesc, în 2016. Fără comerţ ambulant şi fără ponei pe plaje, la vară – Noul regulament al staţiunii Mamaia şi al Satului de Vacanţă a fost adoptat, …]

Sport 0 Comentarii

FABULOS! Un român conduce în maratonul de la Polul Nord!

FABULOS! Un român conduce în maratonul de la Polul Nord! – Tibi Ușeriu conduce ultramaratonul de la Polul Nord, un traseu de 566 de kilometri. Românul mai are 200 de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*