7 aprilie 2016 Comentarii 0

Trupa Rammstein a dat în judecată statul german! Cere despăgubiri de 66.000 de euro!

Trupa Rammstein a dat în judecată statul german! Cere despăgubiri de 66.000 de euro!

Trupa Rammstein, celebră în întreaga lume pentru show-urile spectaculoase și pentru imaginile și versurile provocatoare dă în judecată statul german, după ce în 2009 autoritățile le-a cenzurat albumul „Liebe ist für alle da”.

Potrivit ziarului german Deutsche Welle, artiștii au semnat o plângere împotriva Germaniei pentru cenzurarea temporară a albumului și cer daune de 66.000 de euro, după cum a confirmat și un purtător de cuvânt al Tribunalului Regional din Bonn.

În 2009, Departamentul federal pentru mass-media nocivă asupra tinerilor, o agenție guvernamentală din Germania, responsabil pentru listarea lucrurilor care ar putea dăuna tinerilor, a decis că unul dintre cântecele de pe album, „Ich du dir weh” și pozele din broșura de însoțire a cd-ului, erau „brutale” și „imorale”, fapt pentru care întregul album a fost cenzurat.
Din momentul în care o lucrare este listată de către organizație, nu i se poate face publicitate și poate fi vândută doar sub anumite condiții stricte, limitându-i potențialul succes. În urma acestei decizii, cei sașe membrii ai mponenții trupei susțin că au fost nevoiți să distrugă sau să depoziteze aproximativ 85,000 de copii ale albumului. Procesul va avea loc în vară.

Post-ul Trupa Rammstein a dat în judecată statul german! Cere despăgubiri de 66.000 de euro! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Trupa Rammstein a dat în judecată statul german! Cere despăgubiri de 66.000 de euro!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Florin Prunea îi aruncă mănușa lui Burleanu, candidează la președinția FRF: ^”Există o ură față de actuala conducere!”

Florin Prunea îi aruncă mănușa lui Burleanu, candidează la președinția FRF: ^”Există o ură față de actuala conducere!” – Președintele CSMS Iași, Florin Prunea, a declarat război total conducerii Federației …]

Sport 0 Comentarii

Reghecampf, nemulțumit după victoria cu Chiajna. ^”Nu mi-a plăcut. Sunt unii care nu sunt de Steaua!”. Ce-a zis de ”cazul Șumudică”

Reghecampf, nemulțumit după victoria cu Chiajna. ^”Nu mi-a plăcut. Sunt unii care nu sunt de Steaua!”. Ce-a zis de ”cazul Șumudică” – Steaua a debutat cu dreptul în partea a …]

Sport 0 Comentarii

Adrian Mutu a renunțat la Euro 2016. “Briliantul” a devenit antrenor secund la ASA Tg. Mureș

Adrian Mutu a renunțat la Euro 2016. “Briliantul” a devenit antrenor secund la ASA Tg. Mureș – Adrian Mutu (37 de ani) nu a jucat luni pentru ASA Tg. Mureș, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*