Tudor Chirilă, atacat dur de doi prezentatori TV, după un concert. „Au sugerat că sunt anticreştin”
12 aprilie 2016 Comentarii 0

Tudor Chirilă, atacat dur de doi prezentatori TV, după un concert. „Au sugerat că sunt anticreştin”

Tudor Chirilă, atacat dur de doi prezentatori TV, după un concert. „Au sugerat că sunt anticreştin”

Tudor Chirilă recunoaşte, deschis, că nu şi-a dorit să apară în videoclipul trupei Taxi deoarece nu este deloc interesat de „dezbaterea stârnită de acest cântec și nici subiectul cântecului sau identificarea lui”, precizând că respectă dreptul la opinie al oricărei persoane.

În acest context, Chirilă a povestit un episod petrecut anul trecut, la Baia Mare, când a fost atacat, spune el, de prezentatorii Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, în faţa tuturor. Totul a început de la o opinie vis-a-vis de Catedrala Episcopală Sfânta Treime din Baia Mare.

„Eram pe scenă în fața câtorva mii de oameni. Și le-am spus oamenilor că nu înțeleg cum în ținutul bisericilor de lemn a fost posibilă inițierea unei construcții grotești cum este Catedrala Episcopală Sfânta Treime din Baia Mare. Le-am spus oamenilor că este o perspectivă urâtă când intri în oraș și le-am mai spus că s-ar fi putut investi banii mai înțelept, într-un spital sau în școli, pentru că, slavă Domnului, Maramureșul are multele și superbele lui biserici de lemn. Publicul a aplaudat. După ce am coborât de pe scenă, prezentatorii Buzdugan și Morar au urcat și m-au atacat îndemnând publicul să mă apostrofeze strigându-mi „rușine” sau că este inadmisibil să „mă iau” de catedrala orașului sau sugerând, pur și simplu că sunt anticreștin. Am presupus că a fost o „comandă” venită de la organizare. Mă rog, dacă nu a fost așa, mi se pare și mai grav.

morar_04-1024x768

Ideea este că mi-am exercitat un drept la opinie după care doi colegi de breaslă au ales să mă „pună la punct” și să cheme și publicul băimărean (Morar e din Baia Mare) să facă asta. Mai mult, au încercat să inducă ideea penibilă că detest, de fapt, orașul Baia Mare. L-am sunat pe Morar să lămurim problema, nu a răspuns. I-am trimis apoi un sms, dar nici atunci nu mi-a răspuns. Mi s-a părut trist că nu am fost în stare (doi oameni care lucrează și în media) să nu putem să comunicăm bărăbătește și să tranșăm subiectul.

De ce am scris acum despre acest episod și nu atunci? Pentru că acum, mai mult decât oricând, simt că societatea noastră începe să aibă probleme cu respectul unui drept elementar, pe care fiecare dintre noi ni-l dorim, la rândul nostru, respectat, dar foarte puțini alegem să îl respectăm celorlalți”, a scris Tudor Chirilă, pe pagina sa de Facebook.

Post-ul Tudor Chirilă, atacat dur de doi prezentatori TV, după un concert. „Au sugerat că sunt anticreştin” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tudor Chirilă, atacat dur de doi prezentatori TV, după un concert. „Au sugerat că sunt anticreştin”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

REPORTER DE INVESTIGAŢIE LA 9 ANI / VIDEO

REPORTER DE INVESTIGAŢIE LA 9 ANI / VIDEO – O fetiţa reporter în vârstă de 9 ani, care a relatat despre o crimă din micul său oraș din Pennsylvania SUA, …]

Sport 0 Comentarii

Mircea Lucescu și “minerii” lui vor să-și ia revanșa în fața lui Real Madrid

Mircea Lucescu și “minerii” lui vor să-și ia revanșa în fața lui Real Madrid – Șahtior Donețk va încerca astăzi (ora 21.45, Dolce Sport 2) să obțină o victorie de …]

Sport 0 Comentarii

Gest incredibil al baschetbalistelor de la ICIM Arad, la un meci internațional: ^Patronul echipei îndeamnă la revoltă în sportul românesc!

Gest incredibil al baschetbalistelor de la ICIM Arad, la un meci internațional: ^Patronul echipei îndeamnă la revoltă în sportul românesc! – Jucătoarele de la BC Univ Goldiș ICIM Arad au …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*