5 mai 2016 Comentarii 0

Tupeu maxim! Profesorul acuzat că a hărțuit sexual eleve minore vrea să se întoarcă la catedră

Tupeu maxim! Profesorul acuzat că a hărțuit sexual eleve minore vrea să se întoarcă la catedră

Profesorul din Lugoj, cercetat de polițiști după ce o elevă l-a înregistrat în timp ce îi face propuneri sexuale explicite, a contestat decizia de desfacere a contractului de muncă din cauze disciplinare.

Dan Deliu, profesorul de Educație Tehnologică de la Școala ”Anișoara Odeanu” din Lugoj, a fost dat afară, după ce mai multe eleve din instituția de învățământ s-au plâns că dacălul le pipăia și le făcea avansuri sexuale, conform PressAlert.ro. Bărbatul de 55 de ani vrea să revină la catedră, motiv pentru care a contestat decizia și urmează să vină în fața Comisiei de Etică a Inspectoratului Școlar Județean Timiș, pentru a-și susține cauza.

Acesta este cercetat într-un dosar penal, aflat în ancheta parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, după ce una dintre eleve, o fată de numai 14 ani, l-a înregistrat în timp ce îi face propuneri indecente. Mai mult, după ce Comisia de Disciplină a început o anchetă paralelă cu cea a procurorilor, la școală s-au adunat alte nouă plângeri împotriva profesorului, din partea a tot atâtea eleve.

”Copiii povestesc că vine în parc sau în preajma școlii și pozează în victimă. Nu se poate controla și frecventează zonele în care apar copiii care îi erau victime în trecut”, a spus, sub anonimat, un dascăl de la Anișoara Odeanu, citat de publicația locală.

Foto: PressAlert.ro

Post-ul Tupeu maxim! Profesorul acuzat că a hărțuit sexual eleve minore vrea să se întoarcă la catedră apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Tupeu maxim! Profesorul acuzat că a hărțuit sexual eleve minore vrea să se întoarcă la catedră

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Suporterii români se simt minunat la Cupa Mondială de rugby / GALERIE FOTO

Suporterii români se simt minunat la Cupa Mondială de rugby / GALERIE FOTO – România n-are niciun punct la Cupa Mondială de Rugby, după două etape (are înfrângeri la Franța …]

Sport 0 Comentarii

Fratele lui Balotelli e la fel de nebun ca fratele său! Ce gest a făcut la finalul unui joc

Fratele lui Balotelli e la fel de nebun ca fratele său! Ce gest a făcut la finalul unui joc – Mario Balotelli este unul dintre cei mai trăzniți fotbaliști în …]

Sport 0 Comentarii

Dezvăluiri: Andrei Stoica, luptătorul K1, își dorea să devină medic. ”Viața m-a dus în ring! Am ales să stric, în loc să repar”

Dezvăluiri: Andrei Stoica, luptătorul K1, își dorea să devină medic. ”Viața m-a dus în ring! Am ales să stric, în loc să repar” – Andrei Stoica (28 de ani), unul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*