7 mai 2016 Comentarii 0

TVR a scos de pe post o emisiune foarte apreciată

TVR a scos de pe post o emisiune foarte apreciată

TVR nu va mai transmite emisiunea „Cartea cea de toate zilele”, realizată de Cezar Paul Bădescu.

Anunţul încetării colaborării dintre acesta şi TVR a fost făcut chiar de realizator pe pagina sa de Facebook.

„Din cauza problemelor financiare ale TVR, producţia emisiunii ‘Cartea cea de toate zilele’ a fost sistată. De acum, se vor difuza numai reluări (cât se vor mai difuza şi ele)”, a explicat el.

„Mi s-a spus că singura soluţie ar fi găsirea unui sponsor – dar unde să găseşti aşa ceva? Se împlinesc aproape doi ani de când fac această emisiune şi m-am bucurat că pledoaria mea pentru lectură a fost apreciată de public şi a ajuns inclusiv la persoane care nu obişnuiesc să citească.

Când eşti oprit pe stradă să ţi se spună ‘dom’le, eu nu prea le am pe-ăstea cu cititul, dar cum se numeşte cartea aia pe care aţi prezentat-o?’, simţi că ai repurtat cu adevărat o victorie. Şi eşti răsplătit pentru munca ta”, a notat realizatorul.

Post-ul TVR a scos de pe post o emisiune foarte apreciată apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – TVR a scos de pe post o emisiune foarte apreciată

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Cântăreaţă celebră, prinsă cu minciuna. Şi-a pus pe Instagram o poză modificată în Photoshop: „Am încercat să par drăguţă”

Cântăreaţă celebră, prinsă cu minciuna. Şi-a pus pe Instagram o poză modificată în Photoshop: „Am încercat să par drăguţă” – O cântăreaţă celebră a fost prinsă cu minciuna de fani, …]

Sport 0 Comentarii

Gică Hagi, șase ani, de la ”Da” la ”Nu”. ^2010: ”Eu sunt genul care îl ia pe DA în braţe!”. 2016: ”NU mai contaţi pe noi. NU avem valoare”

Gică Hagi, șase ani, de la ”Da” la ”Nu”. ^2010: ”Eu sunt genul care îl ia pe DA în braţe!”. 2016: ”NU mai contaţi pe noi. NU avem valoare” – …]

Merge la biserică împreună cu bunica! Află despre ce artistă de top este vorba!

Merge la biserică împreună cu bunica! Află despre ce artistă de top este vorba! – O iubește foarte tare pe mamaie, și nu concepe ca de sărbători să nu-i fie …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*