1 mai 2016 Comentarii 0

Ucraina, etapa a 24-a. La Lvov, Șahtior Donețk a umilit-o Dinamo Kiev. ”Minerii” aveau doar varianta victoriei!

Ucraina, etapa a 24-a. La Lvov, Șahtior Donețk a umilit-o Dinamo Kiev. ”Minerii” aveau doar varianta victoriei!

UCRAINA – etapa a 24-a

ȘAHTIOR DONEȚK – DINAMO KIEV 3-0 
Eduardo (33 și 78), Wellington Nem (73)

Eliminați: Taras Stepanenko (80), Oleksandr Kucher (83) / Andriy Yarmolenko (80)

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Campionatul de fotbal din Ucraina programează duminică seară, de la ora 19.30, derby-ul Șahtior Donețk – Dinamo Kiev, contând pentru etapa a 24-a. Meciul se va disputa la Lvov, pe un teren pe care ”minerii” dispută jocurile de pe teren propriu.

Dinamo Kiev este ca și campioană, având 64 de puncte, în timp ce Șahtior (57 de puncte) mai păstrează șanse să-și depășească rivala doar cu o victorie. Locul 3, Dnepr, are 49 de puncte.

O victorie în derby a ”minerilor” i-ar apropia la doar 4 puncte de lider, cu două etape rămase de jucat. Iar Șahtior ar putea lua titlul doar în cazul în care va bate tot până la final (caz în care va acumula 6 puncte), iar Dinamo nu va lua mai mult de un punct.

 

 

Post-ul Ucraina, etapa a 24-a. La Lvov, Șahtior Donețk a umilit-o Dinamo Kiev. ”Minerii” aveau doar varianta victoriei! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ucraina, etapa a 24-a. La Lvov, Șahtior Donețk a umilit-o Dinamo Kiev. ”Minerii” aveau doar varianta victoriei!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Răspunsul amuzant dat de şeful unui magazin, unui client nemulţumit de îngheţata cumpărată

Răspunsul amuzant dat de şeful unui magazin, unui client nemulţumit de îngheţata cumpărată – Tânărul Dav Nash a cumpărat o cutie de îngheţată de la respectivul supermarket, dar a observat …]

Sport 0 Comentarii

Iordănescu junior spune lucruri trăznite: ”Felicit publicul, felicit pe ASA!”

Iordănescu junior spune lucruri trăznite: ”Felicit publicul, felicit pe ASA!” – Edward Iordănescu, antrenorul de la Pandurii, a dat o lecție de fair-play, lăudând publicul mureșean, deși a fost lovit …]

Sport 0 Comentarii

CS Universitatea Craiova trimite un fotbalist la echipa naţională

CS Universitatea Craiova trimite un fotbalist la echipa naţională – Clubul Sportiv Universitatea Craiova va trimite un jucător la echipa naţională, anunţă site-ul oficial al grupării oltene. Este vorba despre …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*