7 aprilie 2016 Comentarii 0

UE vrea desființarea vizelor impuse de SUA și Canada românilor, amenințând cu aceeași măsură

UE vrea desființarea vizelor impuse de SUA și Canada românilor, amenințând cu aceeași măsură

Comisia Europeană va analiza posibilitatea de a reintroduce vize de călătorie în spaţiul UE pentru cetăţenii din Statele Unite şi Canada ca formă de presiune în contextul în care cele două ţări refuză să elimine obligativitatea vizelor pentru români şi bulgari, relatează ziarul Le Figaro.

Comisia Europeană va dezbate acest subiect marţea viitoare.

„Este necesară o dezbatere şi vor trebui luate decizii politice într-o problemă atât de importantă”, a declarat un funcţionar din cadrul Comisiei Europene.

Măsura este considerată o formă de presiune asupra Statelor Unite şi Canadei, care menţin obligativitatea vizelor de călătorie pentru cetăţenii români şi bulgari.

În ceea ce privește posibilitatea călătoriilor fără viză, cele mai puternice pașapoarte sunt cele ale nemâilor, care pot călători fără viză în 177 de țări. România este abia pe locul 21, cu acces fără viză în 153 de țări.

Post-ul UE vrea desființarea vizelor impuse de SUA și Canada românilor, amenințând cu aceeași măsură apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – UE vrea desființarea vizelor impuse de SUA și Canada românilor, amenințând cu aceeași măsură

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga 1. ASA Târgu Mureş – CSMS Iaşi (ora 20.30, Digi, Dolce, Look)

Liga 1. ASA Târgu Mureş – CSMS Iaşi (ora 20.30, Digi, Dolce, Look) – Liga 1 ASA Târgu Mureş – CSMS Iaşi 0-0 / LIVE (ora 20.30, Digi, Dolce, Look) ASA …]

Sport 0 Comentarii

Mihai Costea, prins la pariuri! Cine e FC Voluntari? Clubul care are pe siglă motto-ul ”Nimic fără Dumnezeu” are fotbaliști fără niciun Dumnezeu! / VIDEO

Mihai Costea, prins la pariuri! Cine e FC Voluntari? Clubul care are pe siglă motto-ul ”Nimic fără Dumnezeu” are fotbaliști fără niciun Dumnezeu! / VIDEO – FC Voluntari, clubul la …]

Sport 0 Comentarii

Sfârșit tragic! Bătrână de 92 de ani, ucisă pentru 50 de lei și un telefon

Sfârșit tragic! Bătrână de 92 de ani, ucisă pentru 50 de lei și un telefon – Sfârșit cumplit pentru o bătrână în vârstă de 92 de ani, care locuia singură …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*