25 aprilie 2016 Comentarii 0

Un adolescent din Australia a fost inculpat pentru pregătirea unui atentat. Ce voia să facă

Un adolescent din Australia a fost inculpat pentru pregătirea unui atentat. Ce voia să facă

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost arestat și inculpat pentru pregătirea unui atentat în Australia. Atacul terorist  urma să aibă loc în timpul unei ceremonii organizate pentru comemorarea soldaţilor care au murit pentru patrie, anunță Le Figaro.

Tânărul a fost arestat în apropiere de casa sa din Auburn, la vest de Sydney, potrivit serviciilor antiteroriste.

„Ne-am decis să acţionăm înaintea unei zile sfinte în calendarul australian pentru a garanta siguranţă populaţiei”, a anunţat într-un comunicat, comisarul Andrew Scipione.

Adolescentul, inculpat pentru pregătirea unui act terorist, trebuie să fie adus în cursul zilei de luni la un tribunal pentru minori.

Autoritățile australiene au estimat, în luna februarie, că 110 australieni luptă pentru Statul Islamic în Siria și Irak și aproximativ 49 de alți cetățeni australieni au murit în acest conflict.

Foto: EPA

 

Post-ul Un adolescent din Australia a fost inculpat pentru pregătirea unui atentat. Ce voia să facă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un adolescent din Australia a fost inculpat pentru pregătirea unui atentat. Ce voia să facă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Florin Prunea zice că știe ce s-a întâmplat la Buftea și oferă informații procurorilor DIICOT, care îl anchetează pe Mircea Sandu, suspectat că și-a tras un milion de dolari din contruirea bazei FRF

Florin Prunea zice că știe ce s-a întâmplat la Buftea și oferă informații procurorilor DIICOT, care îl anchetează pe Mircea Sandu, suspectat că și-a tras un milion de dolari din …]

Sport 0 Comentarii

Reghe folosește limba română în ”stilul Iordănescu”: ”Avem lotul complect!”

Reghe folosește limba română în ”stilul Iordănescu”: ”Avem lotul complect!” – Antrenorul Laurențiu Reghecampf (40 de ani) a făcut comentarii, înainte de VOountari – Steaua (luni, ora 20.30, Digi, Dolce, …]

Sport 0 Comentarii

Costinel Gugu a semnat un contract pe un an cu Le Havre

Costinel Gugu a semnat un contract pe un an cu Le Havre – Fostul internaţional de juniori şi tineret Costinel Gugu (23 de ani) a semnat un contract pe un …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*