25 aprilie 2016 Comentarii 0

Un adolescent din Australia a fost inculpat pentru pregătirea unui atentat. Ce voia să facă

Un adolescent din Australia a fost inculpat pentru pregătirea unui atentat. Ce voia să facă

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost arestat și inculpat pentru pregătirea unui atentat în Australia. Atacul terorist  urma să aibă loc în timpul unei ceremonii organizate pentru comemorarea soldaţilor care au murit pentru patrie, anunță Le Figaro.

Tânărul a fost arestat în apropiere de casa sa din Auburn, la vest de Sydney, potrivit serviciilor antiteroriste.

„Ne-am decis să acţionăm înaintea unei zile sfinte în calendarul australian pentru a garanta siguranţă populaţiei”, a anunţat într-un comunicat, comisarul Andrew Scipione.

Adolescentul, inculpat pentru pregătirea unui act terorist, trebuie să fie adus în cursul zilei de luni la un tribunal pentru minori.

Autoritățile australiene au estimat, în luna februarie, că 110 australieni luptă pentru Statul Islamic în Siria și Irak și aproximativ 49 de alți cetățeni australieni au murit în acest conflict.

Foto: EPA

 

Post-ul Un adolescent din Australia a fost inculpat pentru pregătirea unui atentat. Ce voia să facă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Un adolescent din Australia a fost inculpat pentru pregătirea unui atentat. Ce voia să facă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

A venit vacanța: jucătorul spaniol de tenis David Ferrer s-a căsătorit/ FOTO

A venit vacanța: jucătorul spaniol de tenis David Ferrer s-a căsătorit/ FOTO – Jucătorul spaniol de tenis David Ferrer (33 de ani) s-a căsătorit în acest weekend cu Marta Tornel, …]

Totul pentru Neşu! Fostul internaţional, omagiat în Sala Polivalentă / GALERIE FOTO

Totul pentru Neşu! Fostul internaţional, omagiat în Sala Polivalentă / GALERIE FOTO – Mihăiţă Neşu i-a avut alături, luni, la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe foştii colegi de la Steaua, …]

Sport 0 Comentarii

Atletico Madrid, blocată de Sevilla. Real, meci cu Betis, ceilalți andaluzi

Atletico Madrid, blocată de Sevilla. Real, meci cu Betis, ceilalți andaluzi – În runda a 21-a din Spania, Atletico Madrid a fost blocată, duminică, de Sevilla (0-0) și a ratat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*